Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук, який зробив її щасливою: зірка 1+1 показала свого коханого

Складно одночасно бути медійною людиною і довго тримати під табу своє особисте життя. Рано чи пізно все таємне стає явним.

Популярна ведуча “1+1” Наталія Мосейчук неохоче відкриває завісу свого особистого життя, всіляко намагаючись вберегти близьких від зайвої уваги й непотрібних коментарів. Але скільки б ти не намагався приховувати своє “непублічне життя”, одного разу інформацію, що просочилася в ЗМІ, підхоплять, і вона почне гулятиме просторами інтернету…

Наталія Мосейчук зі своїм сином від першого шлюбу
Наталія Мосейчук зі своїм сином від першого шлюбу

Сім’я та кар’єра

Українська журналістка і ведуча ток-шоу “Право на владу” народилася 50 років тому в Туркменістані, в сім’ї військовослужбовця та педагога.

Її дитинство і юність пройшли на Житомирщині. Там же вона здобула вищу освіту, закінчивши місцевий педагогічний університет (факультет іноземних мов – прим.), стала журналісткою обласного ТБ, вийшла заміж і народила першого сина Антона.

Але, на жаль, створивши по молодості сім’ю, не всім вдається зберегти свій шлюб. Після розлучення одні намагаються скоріше налагодити своє особисте життя, інші з головою занурюються в роботу. Для Наталії ж воно стало своєрідним “поштовхом” для чергових рішучих кроків. Разом із сином журналістка переїхала до Києва.

Поруч з коханими чоловіками
Поруч з коханими чоловіками

Три роки Наталія пропрацювала на 5 каналі, зокрема, була автором і ведучою програми “VIP-жінка”. Тоді, на початку 2000-х, до неї й прийшла популярність, яка з кожним роком стає все вище.

У серпні 2006 року Мосейчук перейшла працювати на “1+1” ведучою ТСН. Як зазначила в одному з інтерв’ю сама медійниця, їй подобається формат телепортретів. Тому на “плюсах” вона створює і тривалий час веде проєкт “Приховане життя”, знайомлячи телеглядачів із публічним та особистим життям відомих політиків.

А з жовтня 2016 року в професійному житті Наталії Мосейчук з’являється новий проєкт – ток-шоу “Право на владу”, ведучою якого вона є й сьогодні.

Це далеко не єдина програма, що розкриває особистості його героїв, і яку веде відома українська журналістка. Зокрема, у червні 2023-го вийшов новий проєкт “Мосейчук +” – про людей, які впливають на долю нашої країни.

Кохання

Наталія Мосейчук зі своїм другим чоловіком Іллею
Наталія Мосейчук зі своїм другим чоловіком Іллею

Про першого чоловіка Наталії Мосейчук інформації немає. Зате про другого – Іллю – віднедавна дещо стало відомо. Наприклад те, що журналістка познайомилася з ним під час роботи на телебаченні й те, що тільки через 10 років після їхньої першої зустрічі вона змогла в ньому розгледіти споріднену душу. Чоловік виявився турботливим, надійним і, що важливо,- розуміє складність професії дружини. В 2012 році у Наталії з Іллею народився син Матвій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини