“Вище хмар злечу”: співак SHUMEI переклав знаковий хіт Тіни Кароль на рідну солов’їну мову

Молодий українських співак SHUMEI зробив нову версію легендарної пісні Тіни Кароль "Више облаков". Тепер композиція називається "Вище хмар злечу".

У світі музики події відбуваються та перетворюються на незабутні спогади завдяки талановитим музикантам і їхнім неповторним виступам. Один із яскравих моментів, який зачепив українську аудиторію, стало виконання відомим молодим співаком SHUMEI нової інтерпретації легендарної пісні Тіни Кароль “Вище хмар”.

Ця непересічна подія сталася на концерті Тіни Кароль у Києві, де SHUMEI підняв настрій аудиторії своєю унікальною версією хіта “Вище облаков”. Ця пісня завжди мала особливе місце в серці Тіни Кароль, адже вона пов’язана з її особистими переживаннями та згадками про покійного чоловіка.

SHUMEI надав пісні своє особисте звучання, переклавши її на рідну солов’їну мову:

“Вище хмар злечу, щоб почати все спочатку. Я тебе люблю все життя і до останку”.

Ця версія отримала новий сенс та надала пісні глибину і емоційність.

SHUMEI заспівав російськомовну пісню Тіни Кароль українською 

Такий порив творчості є своєрідним виразом шанування пісні та глибокого почуття, яке вона несе. Відтак, відгук аудиторії був вражаючим: глядачі висловлювали своє захоплення виступом SHUMEI та його здатністю передати справжню душу пісні.

Неперевершений момент відбувся під час самого виконання. Тіна Кароль, яка завжди вражала своєю відвертістю та емоційністю на сцені, виразила своє вдячне ставлення до SHUMEI. Вона розповіла, що стежила за творчістю молодого музиканта та вирішила запросити його на свій виступ, щоб підтримати його і вразити аудиторію новою інтерпретацією її пісні.

Ця подія не тільки збагатила музичний репертуар, а й підкреслила важливість спільності та підтримки в музичному світі. Вона показала, як музика може об’єднувати та створювати незабутні моменти, які назавжди залишаються в пам’яті слухачів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини