Коля Сєрга отримав на горіхи від спільноти Кароль: зірці дорікнули у несправедливих словах стосовно поп-діви

Відомий співак Коля Сєрга ошелешив всіх зізнанням про те, що Тіна Кароль начебто відмовляється їздити виступати перед захисниками. За поп-діву вступилися.

Чимало знаменитостей сьогодні їздять із виступами до наших захисників, проте і у такій благородній справі селебріті змогли влаштувати розбрат. Нещодавно артист Коля Сєрга, відомий співак і співзасновник Культурного десанту, стверджував, що українська зірка Тіна Кароль відмовлялася їздити на фронт для виступів перед нашими військовими. За словами знаменитості, його колега по сцені за день до погодженого концерту відмовлялася. Популярний чоловік аргументував це тим, що поп-діві начебто страшно їздити у гарячі точку.

Але шанувальники легендарної виконавиці одразу взялися за справу та висловили свої докази, які розвіяли ці звинувачення.

Спільнота фанатів співачки об’єдналася та поділилася серією фотографій та відеозаписів з її виступів перед військовослужбовцями на фронті. Ці свідчення яскраво демонструють, що Тіна Кароль завжди була готовою збільшити дух бійців та подарувати їм незабутні моменти радості під час складних часів.

Фанати заступилися за Тіну Кароль перед Колею Сергою

Ця реакція фан-клубу зірки — не тільки про велику любов і повагу до співачки, але й про її незаперечний внесок у духовну підтримку українських військових. Наразі обговорення навколо цього інциденту тривають, але одне вже точно виявилося: її вірні прихильники готові захистити честь і гідність Тіни Кароль з відданістю та ентузіазмом.

Фанати заступилися за Тіну Кароль перед Колею Сергою

На фоні цієї теми також можна згадати, як у 2005-му році молода артистка, яка тільки здобула перше всеукраїнське визнання відправилася до захисників в Ірак. Відео з тих часів майже неможливо знайти, але ось є інтерв’ю виданню “Дзеркало тижня”, в якому селебріті ділиться враженнями від поїздки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини