В Алли Пугачової і Максима Галкіна знайшлися колосальні борги: не сплатили вчасно навіть за газ

Алла Пугачова знову у центрі скандалу, а її ім'я з'явилося після довгої перерви на перших шпальтах. Виявляється зірка у боргах, але вона зуміла нестандартно викрутитися.

Відома на всі країни пара Алла Пугачова і Максим Галкін опинилися під прицілом ока ЗМІ, у зв’язку зі знайденими колосальними боргами, які стосуються сплати за газ. За останніми повідомленнями, Примадонна перестала вчасно закривати рахунки за цю комунальну послугу, що призвело до накопичення боргу у чималому розмірі — 15 тисяч рублів. Проте, для співачки, це скоріше за все — копійки, адже якщо перевести за чинним курсом цю суму у долари, то буде трохи більше $155.

Алла Пугачова розсекретила, що палить
Алла Пугачова накопичила борги вдома, поки живе в Ізраїлі

Подія викликала великий ажіотаж серед шанувальників та публіки, оскільки ім’я співачки завжди асоціювалося з розкішним та багатим способом життям. Цікаво, що спроби винести це питання до суду виявилися безрезультатними, оскільки з’ясувалося, що Алла Пугачова вже продала свій маєток у Підмосков’ї. Ця несподівана подія вже стала об’єктом гострої дискусії серед суспільства колишніх фанатів артистки, які досі їй не пробачили виїзд з рф і чітку громадянську позицію.

Алла Пугачова накопичила борги вдома, поки живе в Ізраїлі

Примадонна та Максим Галкін зробили відмітний крок у 2022 році, виїхавши в Ізраїль, заявивши, що не підтримують дії росії в контексті агресії проти України. Ця несподівана новина шокувала і залишила фанатів в нездоланному здивуванні.

Пара, яка завжди була в центрі уваги російської громадськості, прийняла рішення переїхати за кордон, виразивши своє незгоду з війною. Ізраїль, який завжди був важливим місцем для багатьох єврейських родин, став новим домом для видатного музичного дуету.

Подія викликала жваві дискусії та обговорення в соціальних медіа, а також серед політиків і громадських діячів. Мало хто підтримав рішення Алли Пугачової і Максима Галкіна, не визнаючи їх право на власну думку і вираз національної свободи. Також колині прихильники висловили своє розчарування і розмірковували над можливими наслідками цього переїзду для їхньої кар’єри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини