“Не можна просто дружити”: Оля Полякова різко відповіла на чутки про її роман з іншим чоловіком

Днями в Мережі зʼявилися чутки про можливий роман Ольги Полякової та українського морпіха Михайла Діанова. Зірка вирішила дати свій коментар з цього приводу.

Оля Полякова вже 20 років будує стосунки у шлюбі з Вадимом Буряковським. Зірка неодноразово розповідала секрети успіху їхнього подружжя, але не обійшлося і без конфліктів. Не дивлячись на всі труднощі, які спіткали пару, вони продовжують вчитися на помилках, багато говорять один з одним і намагаються знайти компроміс у будь-якій ситуації.

Співачка може похизуватися відмінною фігуро, харизмою та хорошим почуттям гумору, тому Буряковському заздрить багато чоловіків. Не менше, звісно, хейтерів у самої Олі, які намагаються її “підловити” на зраді своєму чоловікові. Днями мережею почала поширюватися інформація про роман Полякової з морпіхом Михайлом Діановим.

Все почалося з того, що Оля опублікувала кадри зі спільної риболовлі з Михайлом. Зірка разом з чоловіком знаходилися на приватному озері Полякової, що й викликало велику кількість роздумів з цього приводу, але співачка вирішила прокоментувати цю ситуацію, щоб ні в кого не виникало жодних сумнівів.

Оля Полякова прокоментувала роман з Михайлом Діановим
Оля Полякова прокоментувала роман з Михайлом Діановим

Оля каже, що в неї завалений дірект запитаннями про те, чи справді вони з Михайлом закрутили роман. Для зірки це неприйнятно, оскільки, в неї багато друзів-чоловіків і це зовсім не означає, що з кожним з них вона повинна заводити стосунки. З Діановим вони товаришують вже не перший рік, а чоловік Полякової – його дуже хороший приятель.

“Скажіть, а що, не можна з людиною просто дружити? Ви не забули, що я заміжня людина? В мене є дуже багато друзів чоловічої статі, а з Мишком ми просто друзі і мій Вадик також його найкращий друг”, – розповіла співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини