“Велика частина життя”: Катерина Осадча показала залаштунки нового сезону проєкту “Голос країни-13”

Днями стартував черговий сезон проєкту "Голос країни-13". Незмінна ведуча Катерина Осадча вирішила показати, як виглядають залаштунки відомого шоу.

Цьогоріч “Голос країни-13” знімається не в Україні. Це сезон став першим європейським проєктом, який отримав чимало уваги до себе, адже зірковими тренерами стали скандальний Артем Пивоваров, Надя Дорофєєва, Юлія Саніна та відомий музичний продюсер Іван Клименко.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вкотре стали ведучими відомого проєкту. Зірка вирішила показати частину закулісся у соціальних мережах. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що роблять зірки поза знімальним майданчиком. На відео можна побачити, що зірки добре ладять один з одним, багато посміхаються, проводять разом час і багато всього іншого.

Також Катерина показала, як готується до знімального дня. Вона йде до своєї гримерки, де їй роблять макіяж, потім ведучій вкладають волосся і вже після цього її одягають у модне та стильне вбрання, яке підкреслює її фігуру. В перервах між підготовкою Катерина читає сценарій чергового випуску та проводить невеличку репетицію.

“Дякуємо Польщі за таку потужну підтримку. Голос за ці роки виходив в різний час, ми продовжуємо підтримувати талановиту молодь, вселяти віру в майбутнє і робимо це зараз”, – написала Катерина Осадча.

Користувачі Мережі не дуже оцінили підбірку кадрів з проєктного життя Катерини Осадчої, назвавши її жадібною до грошей. На думку деяких українців ведуча наживається на будь-чому, що можна вигадати і зовсім не звертає увагу на людей, які страждають від повномасштабного вторгнення.

“Кому війна, горе, а кому заробляти гроші. Ще й маніпулювати, що перечислять на ЗСУ. Не дивитимусь новий сезон, хоч полюбляла до війни”, – написала одна підписниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини