“Продали його”: Володимир Дантес зізнався, що стало зі спільним будинком з Надею Дорофєєвою

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розлучилися рік тому. В пари був спільний будинок, в якому вона будувати своє щасливе життя, але після розлучення ніхто з них там не живе.

Поділ майна після розлучення – завжди нелегкий процес, але Володимир Дантес і Надя Дорофєєва вирішили не тягнути з цим і досить швидко розібралися з долею спільного будинку. Володимир Дантес в короткому інтервʼю “Люкс.ФМ” розповів, що вони вже давно його продали і не стали гаяти на це свій час.

“Що з будинком? Продали ми його, вже давно”, – каже чоловік.

На запитання, що було найскладнішим в процесі розлучення з Надею, артист не може дати чіткої відповіді. На думку Дантеса, весь процес був складним, тому неможливо вибрати щось одне. Хай там що, але це вже в минулому і Володимир тільки почав нове життя з черговою обраницею Дашею Кацуріною.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Після новини про весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна прихильники були зацікавлені у тому, чи буде весілля у Дантеса з Кацуріною. Артисти ніяк не коментували ці події, Володимир лише пожартував про те, що його не запросили на весільну церемонію, але він не сильно засмутився з цього приводу.

Після цього в Мережі зʼявилися чутки про те, що Даша активно натякає коханому на весілля, але сам він не поспішає робити пропозицію. На думку Дантеса, зараз їм дуже добре удвох, хоч він і не виключає того, що рано чи пізно вони все ж заручаться. Артистові зараз дуже нелегко, бо вони з Кацуріною будують свої стосунки на відстані.

“Я не знаю з приводу весілля. Хочеться розібратись…і так класно. Я не відкидаю той момент, що воно буде, а вже хочуть весілля. Весілля – це класно, але мені хочеться святкувати не думаючи про те, що в цей момент вмирають люди. Я згоден, що можна робити весілля, але це тільки моя думка. Я не знаю, як буду себе почувати, коли буду сильно гуляти”, – розповів Дантес.

Популярне

Подібні новини