Рубрики: Новини

“Створіння”: Михайло Кацурін на тлі подружнього конфлікту з Надією Дорофєєвою публічно до неї звернувся

Відомий український ресторатор і блогер Михайло Кацурін не так давно став чоловіком співачки Надії Дорофєєвої. Зіркова пара пережила першу подружню суперечку

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, навесні минулого року розлучилась зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, з яким була у шлюбі довгий час. Після розставання знаменитість почала роман із другом Михайлом Кацуріним, а влітку цьогоріч зіркова пара вирішила офіційно зареєструвати стосунки. Хоча взаємини молодят є цілком гармонійними, декому з фанів іноді так не здається.

Так, наприклад, нещодавно у мережі запідозрили, що між закоханими пробігла кішка, адже вони почали рідше з’являтись разом на публіці. У Наді Дорофєєвої та її чоловіка Михайла Кацуріна почали цікавитись, чи все добре у їхніх стосунках. Зіркова пара не стала тягнути та чесно зізналась, що насправді в них все чудово. Втім, додала артистка, один конфлікт вони вирішити таки не змогли.

Зіркова пара Михайло Кацурін і Надя Дорофєєва одружились на початку цього літа

Мова йшла про творчі питання. Так, за словами відомої української співачки, між нею та її новоспеченим чоловіком виникла суперечка про те, чи варто випускати нову композицію. Пісню, про яку розповідала Надя Дорофєєва, вона написала в дуеті з Михайлом Кацуріним. Втім, ймовірно комусь з пари сподобалось не все у новому треці, тому вони й досі вагаються, чи варто випускати хіт.

Вперше після такого кумедного сімейного конфлікту відомий український ресторатор Михайло Кацурін звернувся до своєї дружини. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував фотографію Наді Дорофєєвої та зазначив, що “це чарівне створіння” днями має концерт у Варшаві. Блогер закликав усіх фанатів неодмінно навідатись на виступ своєї дружини.

Ресторатор Михайло Кацурін звернувся до дружини після їхнього жартівливого конфлікту

Нагадаємо, що зіркова пара почала зустрічатись навесні 2022 року, а вже у перший літній місяць 2023 року Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін зіграли весілля.

Поділитися