“Знижку на весілля”: Леся Нікітюк заінтригувала Сергія Притулу і публіку чутками про своє одруження

Прихильники найкращої ведучої "Хто Зверху?" все частіше цікавляться, коли ж Леся Нікітюк одягне весільну сукню та відправиться під вінець кохання.

Лесю Нікітюк вважають однією з найголовніших холостячок країни. Зірка має ідеальну фігуру, гарну зовнішність та успішну карʼєру – справжня мрія для будь-якого чоловіка, годі й казати. Однак, сама Леся поки заміж не поспішає, ба більше, ніхто навіть не знає, чи були у неї колись близькі стосунки з чоловіками, адже Лесю ніхто ніколи не бачив в обіймах коханого обранця.

Леся Нікітюк заговорила про своє весілля
Леся Нікітюк заговорила про своє весілля

Зовсім нещодавно відбувся концерт відомого українського гурту KAZKA, на якому була присутня й сама Леся Нікітюк. Зірка опублікувала кадри з виступу Олександри Заріцької і написала, що світові зірки Джейл Ло, Ріанна та Бейонсе дуже класні співачки, але саме вона завжди з нетерпінням чекає саме на виступ гурту KAZKA.

Олександра Заріцька поспішила подякувати колезі за такі приємні слова. Співачка написала слова вдячності і висловила взаємну прихильність Лесі Нікітюк. Телеведуча ж вирішила віджартуватися, заговоривши про своє весілля:

“То я так підлизувати, щоб ви на моє весілля знижку зробили”, – пише Нікітюк.

Леся Нікітюк натякнула в Мережі на своє весілля
Леся Нікітюк натякнула в Мережі на своє весілля

Чи означає це, що Леся й справді планує вийти за когось заміж – невідомо. Артистка постійно віджартовується і приховує подробиці зі свого особистого життя. Зараз увага Лесі більше зконцентрована на роботі, зйомках та благодійності, але масла у вогонь з плітками Леся любить підливати не менше, ніж працювати.

Нерідко їй дарують квіти невідомі прихильники, тому не виняток, що телеведуча має романтичні стосунки з якимось чоловіком. В Мережі кажуть, що Леся не може так довго сидіти в холостячках, тому чекають на офіційну заяву зірки про стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини