23-річна кохана 38-річного Остапчука живе з ним як королева: “Рідко їмо вдома, половину доводиться викидати”

Відомий український шоумен і його кохана живуть "на широку ногу". Катерина Полтавська зізналась, що їм часто доводиться викидати продукти, адже вони не встигають їх з'їдати

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, майже рік тому почав стосунки зі своєю новою коханою Катериною Полтавською. Обраниця знаменитості працює у сфері медіа, а після початку роману з шоуменом почала займатись із ним спільною справою – створенням шоу на платформі YouTube. Крім того, знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм.

Катерина Полтавська полюбляє спілкуватись зі своїми шанувальниками в особистому Інстаграм-блозі. Так, наприклад, знаменитість часто відповідає на запитання підписників. Нещодавно фанати дружини Володимира Остапчука спитали в неї пораду, як економити на продуктах. Катерина Полтавська зазначила, що їй важко відповісти на це запитання, адже вона з коханим рідко їсть вдома.

Шоумен Володимир Остапчук і його кохана Катерина Полтавська живуть разом
Шоумен Володимир Остапчук і його кохана Катерина Полтавська живуть разом

Ба більше, зазначила Катерина Полтавська, вони з Володимиром Остапчуком настільки часто їдять за межами свого дому, що чоловікові навіть доводиться викидати чимало продуктів. Блогерка жартома зазначила, що її обранець бурчить, коли прибирає у холодильнику, адже половину продуктів постійно викидає.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як вони живуть
Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як вони живуть

Варто зазначити, що судячи з особистого блогу знаменитості у соціальній мережі Інстаграм, вона зі своїм обранцем і дійсно часто харчується у різних закладах. Так, наприклад, Катерина Полтавська нерідко ділиться естетичними світлинами та відео, на яких вона з коханим обідає або вечеряє у кафе чи ресторані. Втім, вдома зіркове подружжя також часто готує різні смаколики. І Катерина Полтавська, і Володимир Остапчук часто хазяйнують на кухні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини