Женя Янович зізнався у деяких деталях гучного скандалу із псевдо-психотерапевтом Спартаком Субботою

Телеведучий Євген Янович розповів нові подробиці скандалу із Спартаком Субботою. На цей раз мова пішла про логотип відомого проекту на YouTube.

Спартак Суббота, відомий співведучий проекту “Подкаст-терапія”, опинився в центрі гучного скандалу після того, як стало відомо про його намагання патентувати проект і логотип, які, насправді, не належали йому. Ця історія, яка викликала обурення серед прихильників “Подкаст-терапії” та інших українських медійних постачальників, розкрила багато аспектів в сфері авторських прав і професійної етики.

Логотип проекту “Подкаст-терапія” був розроблений та зареєстрований Богданом Щербаковим, яким Спартак Суббота почав користуватися на своєму YouTube-каналі та інших платформах. Суббота спростовував цей факт, але видалив лого розробника після виявлення правди.

Однак, Євген Янович, екс-колега Субботи і співведучий “Подкаст-терапії”, виявився серед основних свідків у цій історії. Він підтвердив, що Богдан Щербаков був творцем логотипу та ідеї проекту і не вимагав патентувати свої права. За Яновичем, ця робота була зроблена на добровільних засадах і на основі доброзичливості.

Наталію Мосейчук розкритикували за інтервʼю зі Спартаком Субботою
Янович заявив про подробиці скандалу із колишнім другом Спартаком Субботою

Суббота подав заявки на патент торговельної марки “Подкаст-терапія” та двох логотипів в квітні цього року, але пізніше виявилося, що він не мав права на логотип, створений Щербаковим.

Ця історія викликає питання про етику та права в медіа-сфері та підкреслює важливість чесності та визнання творчого внеску кожного учасника проекту. Авторські права є важливим аспектом будь-якої співпраці у сучасному медіа-світі, і їх порушення може призвести до серйозних наслідків для учасників проекту та їх репутації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини