“Вночі народився”: щаслива Аліна Гросу повідомила важливу новину. У родині співачки на одну людину більше

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла про поповнення у родині. Щаслива артистка показала перші фотографії малюка та висловила свою невимовну радість

Аліна Гросу, відома українська співачка, крім основної професійної діяльності, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість намагається завжди ділитись зі своїми шанувальниками важливими новинами зі свого життя. Нещодавно зірка розповіла, що в її родині сталось поповнення – у брата Аліни Гросу народився син.

Раніше брат відомої української співачки вже два рази ставав батьком, отже Аліна Гросу – втретє тітка. Про цю радісну новину артистка не просто розповіла шанувальникам і підписникам в Інстаграмі, а ще й показала світлину новонародженого малюка. Знаменитість прикрила обличчя дитини емодзі. Ймовірно, втретє новоспечені батьки не хочуть показувати малюка громадськості.

Аліна Гросу повідомила про поповнення в родині та зізналась, що дуже рада за свого брата
Аліна Гросу повідомила про поповнення в родині та зізналась, що дуже рада за свого брата

В описі до нових фотографій відома українська співачка зазначила, що вона дуже щаслива, що в родині її рідного брата у такі буремні часи сталось поповнення. Аліна Гросу також показала світлину, як двоє старших синів знайомляться зі своїм молодшим братиком – на обличчі хлопців також можна було прочитати задоволення та радість.

Що стосується особистого життя артистки, то наразі Аліна Гросу найімовірніше не перебуває у стосунках. Сказати напевно важко, адже знаменитість не ділиться деталями свого особистого життя – ці подробиці знаменитість воліє залишати для себе. Втім, про власне весілля зірка ще не говорить та й про дітей від Аліни Гросу нічого не чути.

Аліна Гросу порадувалась за свого брата з нагоди народження в нього сина
Аліна Гросу порадувалась за свого брата з нагоди народження в нього сина

Нагадаємо, що нині відома українська співачка живе у США. За кордоном знаменитість здобуває додаткову освіту актриси. Крім того, Аліна Гросу продовжує творити та писати нові пісні. Так, наприклад, нещодавно знаменитість презентувала свою нову композицію під назвою “Привіт, любов”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини