Єфросиніна зізналась, що думає її чоловік-військовий про скандального Горбунова: ведучий втратив репутацію

Відома українська журналістка Маша Єфросиніна зізналась, що її чоловік Тімур Хромаєв, який зараз на фронті, думає про скандального ведучого Юрія Горбунова

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та журналістка, починала свою кар’єру багато років тому. За цей час зірка встигла подружитись із чималою кількістю представників вітчизняного шоубізнесу. Разом з тим, знаменитість встигла й розчаруватись у багатьох українських зірках. Так сталось у випадку з Юрієм Горбуновим. Декілька років тому колеги, які раніше працювали ведучими в одному шоу, стали одне одному чужими.

Ситуація погіршилась, коли Юрій Горбунов втрапив у гучний скандал через бажання у часи повномасштабної війни знімати серіал за 33 мільйони гривень з бюджету. Публіка різко засудила ведучого та шоумена, а також – звернулась до лідерки думок, Маші Єфросиніної. Українці спитали, що зірка думає про ситуацію, але ведуча у доволі різкій манері попросила не питати в неї нічого про те, що стосується Горбунова.

Маша Єфросиніна зізналась, що її чоловік Тімур Хромаєв думає про Юрія Горбунова
Маша Єфросиніна зізналась, що її чоловік Тімур Хромаєв думає про Юрія Горбунова

Пізніше Маша Єфросиніна пояснила, чому вона так різко відреагувала на прохання шанувальників відповісти на їхнє запитання. За спогадами ведучої, коли вона дізналась про скандал із Горбуновим, її першим бажанням було подзвонити чоловікові на фронт. Так Маша Єфросиніна і зробила. У розмові з Тімуром Хромаєвим вона поцікавилась, як він та його побратими ставляться до цієї ситуації.

Чоловік відомої української журналістки виголосив колективну думку – за словами Єфросиніної, він сказав, що “на нулі” військовим на це все одно. Знаменитість зазначила, що чоловік попросив її відпустити ситуацію та не звертати на неї увагу.

Маша Єфросиніна розповіла про розмову з чоловіком про скандального Юрія Горбунова
Маша Єфросиніна розповіла про розмову з чоловіком про скандального Юрія Горбунова

Втім, додала Маша Єфросиніна, її чоловік Тімур Хромаєв та його побратими не стали заперечувати того факту, що їм прикро через ситуацію з Юрієм Горбуновим. Ведуча зазначила, що такі скандали у часи, коли у країні гинуть люди – на фронті та в тилу – роблять неприємно і військовим, і цивільним людям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини