Вихованець Бадоєва Макс Барських зізнався, яку найбільшу суму отримав за свій виступ: “Сотні тисяч доларів”

Макс Барських – відомий український виконавець, який підкорив серце не однієї своєї прихильниці. Чоловік відверто зізнався, якою була найбільша сума його гонорару.

Попит на концерти Макса Барських ніколи не зникає і сам артист добре про це знає. Зараз чоловік почав нову сторінку життя у своїй карʼєрі і сподівається, що його прихильники підтримають його в нових починаннях, адже тепер пісні Барських звучатимуть англійською мовою все частіше. На приватних виступах та концертах артист також планує змінювати свій репертуар.

Як відомо, співаки чимало заробляють зі своїх концертів і Макс Барських зізнався, яким був його найбільший гонорар. Як зʼясувала редакція сайту Добрі новини – сума досить кругленька і не кожному українському артисту випала нагода тримати такі гроші в своїх руках.

“На Новий рік завжди більший попит і більший гонорар, бо це прайм-тайм. Я думаю, що тоді було близько сотні тисяч доларів за один виступ”, – каже артист.

Макс Барських розповів про свій найбільший гонорар
Макс Барських розповів про свій найбільший гонорар

Звісно, сам Макс не зміг би досягти таких висот та заробітків. В усьому йому допомагає його продюсер Алан Бадоєв, який повністю займається створенням кліпів та загального репертуару для улюбленця публіки.

Алан Бадоєв вже багато років є не лише продюсером Макса Барських, але й його дуже хорошим другом. Чоловіки вміють домовлятися та знаходити спільну мову один з одним, що робить їхню співпрацю приємнішою, ніж часом буває в інших артистів. Звісно, в них також бувають непорозуміння, але чоловіки намагаються вирішити все мирним шляхом.

Одного разу друзі так сильно посварилися через зйомки кліпу, що Алан хотів навіть все скасувати, але в потрібний момент схаменувся та продовжив роботу над кліпом. Тоді продюсер хотів, щоб Макс Барських постав у жіночій сукні, але Макс та таке не погодився, оскільки, наша публіка ще до таких експіріенсів не готова. На памʼяті співака це була єдина сильна сварка між ним та Аланом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини