Темний бік Богдана Ступки: колишній підлеглий викрив, як насправді актор вчиняв з колегами і кому давав ролі

Богдан Ступка — беззаперечна легенда українського театру та кіно. Проте, і на сонці бувають плями. Назар Задніпровський рішучо розповів, як йому працювалося з іменитим актором.

Український актор Назар Задніпровський, якого ви можете пам’ятати з комедії “Скажене весілля”, здивував раптовим зізнанням про роботу з легендою театру і кіно.

Виявляється, Богдан Ступка, який завжди славився своєю талановитістю та авторитетом в акторському світі, і у 2001-му році став художнім керівником у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка, упродовж багатьох років віддавав перевагу своєму синові, талановитому українському акторові Остапу Ступці, даруючи йому головні ролі в театрі та кіно.

Назар Задніпровський вперше розповів, як було працювати зі Ступкою

Назар стверджує, що часто грав другорядних персонажів, хоча серед сучасних акторів України його часто відзначали, як вправного професіонала, гідного провідних образів. Його акторська майстерність захоплювала серця глядачів і колег, і його робота на сцені та в кіно завжди приносила визнання. Відзначився зірковий чоловік і мистецтві дубляжу. Його голосом заговорив Майк Вазовський з мультфільму “Корпорація монстрів”, Джеффрі Прайс з “Люди в чорному-3” та навіть людина-павук Пітер Паркер.

Назар Задніпровський вперше розповів, як було працювати зі Ступкою

Та окрім розподілення ролей про Богдана Ступку Назару є ще що згадати. За його керівництва у театрі була строга дисципліна: міг покарати акторів, навіть маститих, якщо хтось вийшов перед глядачами “під мухою”. Актор також був відомий своєю величезною внутрішньою силою і мудрістю. Він міг прийти на репетицію та поспілкуватися з акторами, розповідаючи історії з життя, тим самим, надихаючи їх на великі досягнення.

Зараз акторський світ сумує за Богданом Ступкою, його авторитетом і неоціненним внеском у розвиток українського театру і кіно. Його спадок та пам’ять про нього живуть в серцях колег і прихильників мистецтва завжди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини