Христина Горняк розповіла, чи подала до суду на Остапчука через поділ будинку: Полтавській там не жити

Христа Горняк та Володимир Остапчук вже давно розлучилися, але поділом спільного будинку так і не зайнялися. Володимир же обживається в будинку з молодою пасією.

Тривалий час Мережею несеться конфлікт інтересів: Христина Горняк та Володимир Остапчук ніяк не можуть поділити спільний будинок. Все почалося з того, що Володимир приїхав до маєтку в поселенні “Злоче прованс”, де розташований будинок, зі своєю новою коханою Катериною Полтавською. Молода пасія Остапчука розповіла про свої плани на цей будинок, але Христина Горняк цього не оцінила.

У відповідь зірка також опублікувала сторіс, де розповіла про те, що не може зрозуміти, чому її колишній не хоче піти на зустріч та вирішити це питання мирно і без жодних сварок, адже вона була налаштована на компроміс. У відповідь на такі висловлювання Остапчук мовчить і продовжує обживатися в будинку з Полтавською.

Володимир Остапчук обживається в спільному з Горняк будинку
Володимир Остапчук обживається в спільному з Горняк будинку

Прихильники поцікавилися у Христини, чи збирається вона подавати на свого колишнього до суду щоб до кінця поділити будинок і назавжди поставити крапку у цьому питанні, адже минуло вже досить багато часу.

“Поки нікуди не зверталась, чекаю на совість свого колишнього чоловіка і діалог”, – розповіла Христина.

Христина Горняк розповіла, чи подаватиме до суду на Остапчука
Христина Горняк розповіла, чи подаватиме до суду на Остапчука

Користувачі Мережі припустили, що Володимир вважає будинок своїм за замовчуванням, адже до шлюбу подарував Христині автомобіль. Дівчина на таку тезу відреагувала не дуже позитивно. Христина каже, що подарунок авто нічого не означає і вона також робила йому подарунки, але ж не збирається тепер вимагати все назад, бо до спільного майна подружжя це не відноситься жодним чином. Все, що хоче Горняк – це мирно розійтися, поділити майно і жити своє краще життя далі без негативних емоцій.

Популярне

Подібні новини