Неймовірний перфоманс на “Голосі країни-13”: директорка проєкту стала його останньою учасницею

Під час останнього етапу сліпих прослуховувань на "Голосі країни-13" трапилося щось несподіване. Останньою учасницею проєкту стала директорка шоу.

Щонеділі на телеканалі 1+1 на офіційний сторінках каналу на екрани виходить новий випуск “Голосу країни-13”. Вчора, 24 вересня, закінчився етап сліпих прослуховувань і всі учасники сформувалися у команди, але під кінець випуску трапилося щось таке, чого не очікував ніхто. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала деталі, що ж відбувалося на проєкті.

Майже під кінець прослуховувань тренери помітили, що місць у командах залишилося більше, ніж учасників, яких вони ще не слухали. Таким чином, одне вільне місце в команді було в музичного продюсера Івана Клименка і судді зовсім не знали, які діяти в цій ситуації.

“І що тепер робити, а немає учасників, а що нам робити тепер?”,  – кажуть зірки.

Аж раптом, режисер проєкту за кадром повідомив тренерів про те, що ще один учасник все ж таки є і всі повинні залишитись на своїх місцях. Коли ж дівчина, яка ось-ось заспіває, вийшла на сцену – весь зал заповнився оплесками, а тренери не могли зрозуміти, що відбувається. Ба більше, коли загадкова незнайомка почала співати, всі були вражені її сильним голосом і вмінням ним керувати. Щоб потішити останню учасницю, вони натиснули на червону кнопку всі разом і були під сильними враженнями, коли побачили, хто стоїть перед ними.

“Що? Як це так? Вау!”, – кричали приголомшені судді.

Тренери Голосу країни-13 здивувались, коли побачили останнього учасника
Тренери Голосу країни-13 здивувались, коли побачили останнього учасника

Як виявилося, на сцену в якості останнього учасника вийшла Олександра, яка працює директоркою на проєкті. Вони дуже багато років працюють з Надею Дорофєєвою і на запитання, чому вона саме зараз вирішила вийти на сцену, дівчина розповіла, що це була ідеальна для цього можливість.

“Це такий шанс, це мені найулюбленіший проєкт. Заспівати для мене – я дуже люблю співати. Я взагалі не займаюся професійним вокалом, але якраз в цьому році я так подумала, що якщо в мене є цей талант, то чому я його не розвиваю і я почала займатися вокалом”, – розповідає Олександра.

Директорка Голосу країни стала його останньою учасницею
Директорка Голосу країни стала його останньою учасницею

Іван Клименко був безмежно радий, що саме у нього залишилося це одне місце, бо він зможе працювати з новою талановитою людиною і випустити в світ нового артиста, а не просто працівника залаштунків відомого проєкту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини