“Гарно імітували любов до України”: Ірма Вітовська розповіла, якою була співпраця з росіянами

До повномасштабного вторгнення чимало українських акторів театру та кіно співпрацювати з росіянами. Про свій досвід вирішила розповісти Ірма Вітовська.

Ірма Вітовська стала справжньою зіркою після виходу у світ комедійного серіалу “Леся+Рома”. Акторка театру та кіно вирішила розповісти, як це – працювати з росіянами, які зараз поливають брудом весь український народ. Редакція сайту Добрі новини зʼясуваоа кілька цікавих моментів.

Акторка каже, що всі російські актори, знімальна група та будь-які інші працівники з тієї країни дуже добре вдавали, що їм подобається в Україні, але це було зовсім не так. Часом Ірмі здавалося, що це щиро, бо вони вчилися говорити слова вдячності українською та поступово починали її вчити, але це було лише для замилення очей.

“Особисто я ніколи не бачила відкрити українофобів. Вони всі імітували любов до України, вчились говорити прості слова як-от: “дякую”, “до побачення” та багато інших. Мені часом здавалося, що у них в голові все стає на свої місця”, – розповідає акторка.

Ірма Вітовська зізналася, як їй працювалося з російськими акторами
Ірма Вітовська зізналася, як їй працювалося з російськими акторами

Вітовська каже, що їй було складно знайти спільну мову не лише з росіянами, але й з українцями, які тривалий час працювали в росії. З початком повномасштабного вторгнення вона сподівалася почути підтримку від своїх колег, але у відповідь була лише хвора тиша. Російські актори обрали зовсім іншу позицію від тієї, яка була повинна була б бути.

“Ті актори, які не були на боці Путіна піддалися масовим дзвінкам. Їм наказували закрити рот або говорити в рупор, зручний для російської влади. Хтось із них справді розділяє погляди президента росії, а комусь просто закрили рот грошима, новими ролями та чималеньким компроматом”, – додає Вітовська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини