Рубрики: Новини

Холостяків в Україні побільшало: Сергій Танчинець з “Без Обмежень” розлучається з дружиною. Подробиці

Музикант Сергій Танчинець повідомив про розлучення зі своєю дружиною. Дізнайтеся, скільки разом прожило подружжя і чому вирішило раптово розбігтися.

Розлучення – це завжди серйозна та болісна подія, і вона часто потребує великої мужності і зрілості від обох сторін. Світ української шоу-бізнесу ошелешений новиною про розлучення одного з найвідоміших співаків країни. Сергій Танчинець, лідер гурту “Без Обмежень”, оголосив про завершення свого 15-річного шлюбу з дружиною Ганною.

Сергій Танчинець з Без Обмежень розлучається з дружиною

29 серпня пара повинна б була святкувати 15-ту річницю весілля, що мало стати особливою подією в їхньому житті. Проте, замість цього, музикант вирішив повідомити про закінчення свого шлюбу. У своєму пості на Facebook він поділився цікавими думками та відчуттями стосовно цієї ситуації.

“Ми пройшли не простий, але чудовий шлях разом”, — написав Сергій.

Він також відзначив у своєму повідомленні, що це рішення було складним і взятим на основі глибоких переговорів і розгляду всіх обставин.

Шанувальники гурту “Без Обмежень” та прихильники обох партнерів вже виразили підтримку в коментарях до поста артиста. Багато з них висловлюють надію на те, що обидва збережуть хороші стосунки та будуть продовжувати співпрацювати як професійні колеги.

Сергій Танчинець з Без Обмежень розлучається з дружиною

Цікаво, що цього шлюбу могло би і не бути, адже вже на цей момент колишню обраницю Танчинця відмовляли близькі від одруження. Тесть з тещею Сергія взагалі були не у захваті від того, що їхня дочка виходить заміж не за дипломата. Втім, кохання було сильніше батьківських забаганок і весілля таки відбулося.

Відомо, що у пари є спільні діти: це син Лук’ян та дочка Анастасія. Як батьки визначилися стосовно виховання — поки що таємниця.

Поділитися