Ірина Сопонару зізналася, коли зіграє омріяне весілля з коханим-британцем: точно не цього року

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розкрила таємницю про дату свого весілля. Цього дня гумористка чекає найбільше за все у своєму житті.

Відома українська акторка Ірина Сопонару дуже хоче вийти заміж. Коли вона розповіла про свої стосунки з коханим британцем, то заявила, що хоче скоріше вийти за нього заміж. Дівчина мріє про велику сімʼю, дітей та щасливу родину, але її коханий не хотів з цим поспішати.

Згодом коханий-британець на імʼя Ріс все ж зробив дівчині пропозицію. Як виявилося, у нього був свій власний план на Ірину і він хотів, щоб все було саме так, як він того задумав і все вдалося. Тепер прихильників не покидає думка про те, коли ж Ірина та Ріс зіграють довгоочікуване весілля. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала час проведення урочистої церемонії.

“Весілля в травні”, – каже Ірина Сопонару.

Ірина Сопонару розповіла про весілля з коханим
Ірина Сопонару розповіла про весілля з коханим

Більше акторка жодних коментарів з цього приводу не давала. Схоже, Ірина готується до весілля дуже відповідально, оскільки, весілля буде не раніше, ніж через півроку. Це дуже великий термін і за цей час можна розрахувати будь-які негаразди, казуси та інші непередбачувані ситуації, які можуть трапитися до або під час весілля.

Ірина розповідала про те, що вони з коханим познайомилися в Україні. Чоловікові дуже подобається Київ, саме тому він переїхав туди жити де й зустрів в одному із закладів українську зірку. Ірина навіть подумати не могла, що їхні стосунки будуть так стрімко розвиватися, але цим вона залишилася дуже задоволена. Після початку повномасштабного вторгнення пара покинула територію України, але потім вирішили повернутися додому, про що свідчать фотографії у соціальних мережах Ірина та її обранця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини