“Не вийшов з російського ринку”: Надя Дорофєєва розповіла, чому відмовилася від європейського лейблу

Українськи артисти активно розвивають свою карʼєру навіть в умовах повномасштабного вторгнення. Надя Дорофєєва, в свою чергу, не захотіла підписувати контракт з міжнародним музичним лейблом.

Днями стало відомо, що тренерка “Голосу країни-13” та одна з найкращих українських співачок Надя Дорофєєва відмовилася від співпраці з відомим європейським лейблом. Причини відмови від співпраці висвітлили на каналі “Музвар” в Телеграмі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що трапилося.

Виявляється, що лейбл досі співпрацює з росією, що є повністю неприпустимо для Наді Дорофєєвої, а саме з французьким дистрибʼютором Believe, які не вийшли з російського ринку. Зважаючи на це, артистка відмовилася підписувати контракт, хоча в неї були дуже великі плани.

“Ще у 2022 році артистка розповіла, що почала роботу над піснями англійською мовою, але, як виявилося, Надя Дорофєєва відмовилася співпрацювати з міжнародним лейблом. Причиною стало те, що компанія продовжує роботу з дистрибʼютором, який досі працює в росії та не збирається припиняти свою роботу”, – йдеться у повідомленні.

Надя Дорофєєва відмовилась від співпраці з європейським лейблом
Надя Дорофєєва відмовилась від співпраці з європейським лейблом

Цікаво те, що є велика ймовірність того, що деякі демки все ж побачать світ і ми почуємо звучання Наді Дорофєєвої англійською мовою. Презентація нового англомовного альбому була запланована на 2024 рік, але з відомих вище причин цього так і не сталося.

Це не перша неприємність, яка трапилася з Надею за останні тижні. Зовсім нещодавно в неї повинен був відбутися концерт у Відні, але в артистів не був виконаний райдер, саме тому проведення концерту повністю зірвалося. Для тих, хто не знає, райдер – це запит артистів на апаратуру, відповідні умови проживання, їжа і таке інше для того, щоб повноцінно провести виступ. Технічний райдер повністю не був виконаний і таке в її карʼєрі було вперше.

“Ми не могли звучати, навіть немає моїх мікрофонів та кабелів, які ми можемо підключити”, – казала Надя Дорофєєва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини