Батли “Голосу країни-13”: з 10 учасників кожної команди залишилося лише 4 – хто покинув проєкт цього тижня

Батли – формат випробувань на "Голосі країни-13" для учасників кожної з команд. У новому випуску стало відомо, хто з учасників закріпив своє місце у командах Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова.

“Голос країни-13” активно набирає оборотів. Якщо у минулих випусках тренери набирали собі в команду учасників, то цього разу довелося попрощатися з більше, ніж половиною своїх улюбленців. В шостому випуску учасники кожної з команд виступали в батлах один з одним. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто покинув проєкт цього тижня.

Надя Дорофєєва вирішила обʼєднати в батлах учасників, які співають та пишуть власні пісні: Едгара Енокяна та Олександру Ліщук. Наступною трійкою учасників сталі ті, які кардинально відрізняються голосами та манерою подачі: Лада Тивончук, Роман Панченко та Анна Денисова. Далі виступали Юрій Городецький, Людмила Козирева та Марек Мохнач. Закривали батли три сильних голоси в команді Дорофєєвої: Даяна Оравець, Катерина Стефанюк та Майрамік Авоян.

В якості підтримки на цьому етапі зіркова тренерка обрала Макса Барських, який давав власні коментарі і допомагав співачці зробити непростий вибір. Після роздумів та ретельного прослуховування виступів всіх своїх учасників, команда Наді Дорофєєвої тепер складається з Едгара Енокяна, Романа Панченка, Юрія Городецького та Майрамік Авоян.

Команда Наді Дорофєєвої
Команда Наді Дорофєєвої

Артем Пивоваров в якості підтримки обрав для себе українську співачку KOLA. Першою трійкою, які змагалися за місця у команді Артема Пивоварова стали Олексанра Вдовиченко, Михайло Панчишин та Катерина Дигало. Наступними був дует дівчат, які на сліпих прослуховуваннях співали в українській манері Вероніки Мартинюк та Вікторії Деркач.

Після них виступали учасники, до яких повернулися всі чотири тренери – Влад Шериф та Ізабелла Іващенко. Закривали балти шостого випуску тріо: Гідаяд Сеїдов, Христина Арутюнова та Катерина Козлова. Всі учасники володіють великою харизмою та сильними голосами, тому це був дуже складний вибір.

В підсумку, зірковий тренер залишив у своїй команді Михайла Панчишина, Ізабеллу Іващенка, Влада Шерифа та Гідаяда Сеїдова. На цьому другий випуск батлів закінчився і учасники всіх команд вже повністю сформовані. Наступного тижня ми дізнаємось, які випробування чекатимуть на учасників кожної з команд далі.

Команда Артема Пивоварова
Команда Артема Пивоварова

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини