“Мені не віриться”: Даніель Салем повідомив про смерть сестри. Дівчина пішла у засвіти у 19 років

Ведучий Даніель Салем поділився сумною звісткою: його сестра, якій було всього 19 років померла. Що сталося з дівчиною та хто підтримав зірку у чорну годину?

Популярний ведучий, а нині захисник Даніель Салем поділився болючою новиною, яка сколихнула всю його родину. Не стало його сестри. Дівчині було неповні 19 років. Ведучий відчуває великий біль та шок від цієї непоправної втрати.

Відомий чоловік дібрав найзворушливіші слова, які тільки можуть виразити його стан душі:

“Мені не віритися”

Ведучий Даніель Салем повідомив про смерть 19-річної сестри

Ці слова пролунали в його останній публікації в Інстаграмі, де знаменитість поділився цією важкою звісткою. Популярний чоловік додав, що давно не бачився з близькою людиною, але трагедія не питала дозвіл, і він досі не може повірити у те, що не побачить сестру.

Ніяких подробиць ані про смерть, ані про останні дні родички шоумен не розкриває. Світлину опублікував архівну, де його рідна людина ще зовсім маленька.

Спільнота підтримує Даніеля Салема в цей найважливіший час. Слова надії та солідарності линуться від багатьох прихильників та колег.

  • “Мої співчуття”, — пише ведуча Леся Нікітюк;
  • “Боже… Прийми мої Співчуття…”, — написала Оля Полякова;
  • “Даня, мої щирі співчуття…”, — зазначила журналістка Аліна Доротюк.

Фанати також висловлюють свої слова підтримки, зазначаючи, що гірко від того, як така молода людина пішла у засвіти. Втім, також прихильники роблять зараз припущення щодо того, чому могло не стати дівчини.

  • “Кажуть що можливо в Ізраїлі при теракті”
  • “У Даніеля сім’я жила у Лівані, тому можливо там щось трапилось у зв’язку з подіями або, якісь інші обставини. Не важливо що саме, головне, що він втратив близьку людину! Співчуваємо”

Наші сердечні співчуття родині та близьким покійної. Нехай її душа відпочиває з миром.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини