“Всі деталі згодом”: Євген Клопотенко одружився та показав свою дружину, яка віддалено нагадує Злату Огнєвіч

Популярний кухар Євген Клопотеко сповістив про одруження. Зірковий шеф показав перші світлини з новоспеченою дружиною біля РАЦСу у Києві. Розповідаємо деталі події.

Світ шоу-бізнесу та кулінарного мистецтва знову засяяв радісною новиною: переможець популярного проєкту “МастерШеф” — Євген Клопотенко, одружився.

Багато років ширилися чутки про його роман із відомою співачкою Златою Огневич. Хоча відносини між ними завжди здавались дружніми та відкритими, артистка так і не стала дамою серця відомого кулінара.

“Всі деталі згодом”, — пише у сторіз відомий чоловік, показуючи фото біля РАЦСу.

Для одруження знаменитість обрав сірий костюм та рожеву сорочку з краваткою. Його ж мила була у традиційній сукні, фаті та гірчичній шубці. Скільки було гостей — точно не відомо, але на святі засвітився гуморист Василь Байдак.

Євген Клопотенко одружився

Відомий кухар, схоже, тривалий час тримав у таємниці свої стосунки, хоча й цього року наважився все ж таки висловитися про половинку. Виявляється вони об’єднані однією справою, а саме захоплюються кулінарією. Обраниця обрала професію кулінарки. Сам ж кохана Клопотенка — родом з Миколаєва.

Цікаво, що рік тому Євген говорив, що його серце зайняте. Тоді ж він і назвав ім’я дівчини, яка полонила його душу. Її звати Валерія, але не відомо, як надалі склалися стосунки знаменитості.

Євген Клопотенко одружився та показав весільні фото

А ось у мережі весілля вже ставлять під сумнів, адже у нареченій впізнали Вікторію Родко, солістку гурту OY Sound System. Крім цього, чудернацьким видався наряд кухаря. Користувачі вважають, що свято могло бути не справжнім, а для, наприклад, заради зйомок чи для того, щоб привернути увагу до важливої соціальної теми.

Так це чи ні — покаже час, а головне Євген розповість, чи дійсно під повів співачку під вінець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини