“МастерШеф” Ольга Мартиновська похизувалася стальним пресом: краще, ніж в Ярославського та Ектора

Ольга Мартиновська не лише відмінна кондитерка та суддя проєкту "МастерШеф", але й спортивна та підтягнута леді, яка активно слідкує за своєю фігурою.

“МастерШеф” – унікальний проєкт, який подарував Україні неймовірно велику кількість по-справжньому талановитих кухарів, які ледь не кожного дня роблять свій вклад у розвиток української кухні та її культури. Однією з таких кулінарів стала Ольга Мартиновська. Після своєї перемоги у проєкті її карʼєра стрімко пішла вгору і згодом кондитерка стала однією з суддей кулінарного шоу.

Зараз триває новий сезон аматорів “МастерШеф”, в якому судді вигадують нові цікаві випробування для своїх учасників. В новому випуску Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський та Ектор Хіменес-Браво здивували не лише учасників проєкту, але й його глядачів, але найбільшим відкриттям стала саме Ольга Мартиновська.

Ольга Мартиновська похизувалася відмінною фігурою
Ольга Мартиновська похизувалася відмінною фігурою

Під час нового випробування судді проєкту зʼявилися перед учасниками на спортивних тренажерах. Складно було не звернути увагу на відмінну фігуру Ольги. Зірка є володаркою стального пресу навіть попри свою роботу в сфері кулінарії. Така фігура свідчить про те, що Мартиновська активно займається спортом, відвідує спортзал і слідкує за своїм харчуванням. Звісно, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський також у відмінній формі, але в жодного з них немає таких кубиків, як у Олі.

“Найбільше мене сподобалося, як виглядала Ольга. Ти бачив, в неї 6 кубиків? Така осина талія і прес випирає. Всі дівчата, які сьогодні стояли, то позаздрили їй. Я навіть сам позаздрив”, – кажуть учасники проєкту “МастерШеф”.

Крім Ольги велику порцію приємних коментарів отримали Ектор та Володимир. Одна з учасниць була вражена формою чоловіків і була задоволена, що судді прийшли на випробування “у всій красі”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини