Аліна Гросу засвітила обручку на пальці: невже співачка вийшла заміж після невдалого шлюбу з росіянином

Відома українська співачка Аліна Гросу після свого невдалого шлюбу з росіянином показала обручку на безіменному пальці. Прихильники припускають, що зірка знову вийшла заміж.

Аліна Гросу – відмінна українська співачка, якій, на жаль, не дуже щаслить з чоловіками. Спочатку співачці не пощастило з її першим обранцем – Олександром Комковим. Вони були у шлюбі менше року, а потім Олександр запропонував Аліні роз’їхатися, щоб подумати про стосунки. Як виявилось потім, чоловік зраджував Аліні з жінкою, яка значно старша за нього. Той розрив Гросу переживала дуже болісно і тривалий час не могла оговтатися після такого удару.

Після стосунків з Олександром у її житті з’явився Роман Полянський. Вони одружились та жили разом, але з початком повномасштабної війни в Україні, пара пропала і перестала з’являтись на публіці разом. Спочатку, Роман закрив свої сторінки у соціальних мережах і не давав ніяких коментарів стосовно цього приводу, адже він росіянин. Почали ширитися чутки, що хлопець покинув Гросу та повернувся до росії, але тоді за нього заступився Павло Зібров, сказавши, що Роман “наш козак”. На жаль, український співак помилився у своїх висловлюваннях.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу розлучилася з Романом Полянським і з того часу її життя кардинально змінилося. Зараз зірка живе та будує свою карʼєру у Сполучених Штатах Америки, а зовсім нещодавно співачка показала нові фото та відео з загадковою обручкою на безіменному пальці. Відомо, що зараз Гросу перебуває у стосунках з новим чоловіком, але не поспішає розкривати його імʼя.

На відео можна побачити як Аліна загадково дивиться кудись, поки її руки погладжує загадковий бойфренд з обручками на безіменних пальцях. Сама артистка це поки ніяк не прокоментувала, але на її сторінці зʼявляється все більше фотографій з обручкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини