Надя Дорофєєва чесно зізналась, що пліткує про своїх колег з шоубізнесу: “Обговорити це завжди цікаво”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва у новому інтерв'ю зізналась, що вона час від часу обговорює зі своїми близькими друзями колег. Про що саме говорить зірка з товаришами?

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, як і будь-яка популярна людина, часто стикається з хейтом та скандалами навколо своєї персони. У новому інтерв’ю для видання “Люкс ФМ” знаменитість зізналась, як реагує на чутки про себе. Знаменитість розповіла ведучому Євгену Фешаку, що деякі слова фанатів можуть її ображати.

Артистка зазначила, що особливо її зачіпають ситуації, коли користувачі мережі починають хейтити її нізащо. Втім, додала знаменитість, вона намагається позбутись постійного суму та негативних емоцій, які виникають у тих ситуаціях, над якими вона просто не має контролю. За словами Наді Дорофєєвої, їй вдалось знайти спосіб побороти переживання через критику хейтерів.

Надя Дорофєєва зізналась, як ставиться до скандалів і пліток про себе
Надя Дорофєєва зізналась, як ставиться до скандалів і пліток про себе

Зірка розповіла, що вона почала робити медитації, які і допомагають їй не думати про те, чого вона змінити не може. Надя Дорофєєва зазначила, що контроль над своїм внутрішнім світом допомагає їй тримати себе у руках і зберігати хороший настрій у “зовнішньому світі”.

Надя Дорофєєва полюбляє пліткувати

В інтерв’ю для “Люкс ФМ” знаменитість розповіла і про те, що думає про скандали у шоубізнесі, які не стосуються безпосередньо її персони. Артистка не стала приховувати, що такі ситуації вона майже завжди обговорює зі своїми друзями та близькими. Втім, додала співачка, пліткує вона не просто так – Дорофєєва переслідує власні цілі.

Надя Дорофєєва визнала, що полюбляє обговорювати своїх колег із друзями
Надя Дорофєєва визнала, що полюбляє обговорювати своїх колег із друзями

За зізнанням відомої української співачки, вона обговорює скандали, в які втрапляють її колеги, заради того, щоб і самій не стати головною героїнею подібної ситуації.

“Але мені шкода багатьох артистів, які потрапляють у скандали. Я не відчуваю злорадства. Я відчуваю якусь печаль”, – підсумувала знаменитість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини