Суперфіналісти “Голосу країни-13”: хто з команди Дорофєєвої, Саніної, Пивоварова та Клименка йдуть далі

В неділю, 22 жовтня закінчився етап крос-батлів на "Голосі країни-13". Команди зіркових тренерів вже сформовані і учасники готуються до суперфіналу.

Крос-батли “голосу країни-13” – новий формат змагань учасників з різних команд між собою. Цьогоріч продюсери проєкту вирішили прибрати вже класичне випробування нокаутів і тепер тих, хто пройшов у суперфінал обрали глядачі у залі шляхом голосування у своїх смартфонах. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто з учасників пройшов у фінал.

Команда Наді Дорофєєвої

Співачці було складно, оскільки всі її учасники дуде талановити і кожному з них пророкували перемогу. Найбільш хвилюючим виявився виступ Едгара Єнокяна, оскільки, у хлопця почалися прболеми з голосовими звʼязками і йому було складно виконувати пісню. Зважаючи на це хлопець не зміг завоювати серця глядачів у залі і поїхав додому.

Команду Наді Дорофєєвої у фіналі представлятимуть Майрамік Авоян, Юрій Городецький та Роман Панченко.

Команда Наді Дорофєєвої
Команда Наді Дорофєєвої

Команда Артема Пивоварова

Талановиті учасники проєкту не змогли у повному складі завоювати серця глядачів у залі. В Артема Пивоварова залишився лише один учасник – Михайло Панчишин. Прихильники проєкту не дуже задоволені таким вибором глядачів у залі. На думку великої частини користувачів Мережі саме команда Артема Пивоварова була найсильнішою і заслуговувала більше місць у фіналі.

Команда Артема Пивоварова
Команда Артема Пивоварова

Команда Юлії Саніної

Фронтвумен гурту The Hardkiss добре попрацювала зі своїми підопічними. Боротися за перемогу на прямих ефірах будуть Галина Печеніжська, наймолодший учасник Влад Пелих та Христина Старикова. Саме на команду Юлії Саніної прихильники зараз роблять ставки а перемогу, оскільки всі три учасника володіють надзвичайно сильними голосами.

Команда Юлії Саніної
Команда Юлії Саніної

Команда Івана Клименка

Чоловік досить швидко “втратив” майже всіх своїх учасників. До суперфіналу змогла пройти співачка Стася, але в Мережі такий вибір глядів не на жарт засудили. Користувачі Мережі кажуть, що Стася повністю зіпсувала пісню “Фортеця Бахмут” і потрапила до фіналу лише через те, що вона під опікою Івана Клименка.

Команда Івана Клименка
Команда Івана Клименка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини