Мурат Налчаджиоглу висловився про свій стан на тлі чуток про розлучення з Лілією Реус: “Ніколи не здаюся”

Підприємець Мурат Налчаджиоглу повідомив шанувальникам, як почуває себе. Знаменитість поділився особистими подробицями на тлі чуток про розлучення з чоловіком

Відомий український підприємець турецького походження Мурат Налчаджиоглу висловився про свій стан після нещодавньої операції. Виявляється, знаменитість не просто так залишив свою дружину з падчеркою одних у Києві. На тлі чуток про розлучення з новоспеченою коханою чоловік ліг на операційний стіл. Що сталось із Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу поїхав від дружини

На особистій сторінці в Інстаграмі чоловік розмістив серію Історій про своє самопочуття. Знаменитість зізнався, що нещодавно переніс операцію. Мурат Налчаджиоглу не став вдаватись у подробиці та розповідати, що саме сталось. Втім, знаменитість поспішив заспокоїти шанувальників – це було незначне втручання.

Мурат Налчаджиоглу висловився про свій фізичний і моральний стан після операції
Мурат Налчаджиоглу висловився про свій фізичний і моральний стан після операції

Розповідаючи про свій стан, знаменитість зазначив, що він тиждень проходив реабілітацію, а також займався медитаціями та очищенням душі. За кордоном чоловік неабияк відпочив і відновив здоров’я, але вже зовсім скоро повернеться до України.

“Я в порядку. Сильніший, аніж коли-небудь, ніколи не здаюся”, – підсумував Мурат Налчаджиоглу.

Нагадаємо, що не так давно у мережі почали обговорювати ймовірне розлучення відомого українського підприємця. Користувачі мережі помітили, що на особистій Інстаграм-сторінці Мурата Налчаджиоглу, як і на сторінці його дружини Лілії Реус, зникли спільні фотографії. Так, чоловік видалив усі, крім весільних, а ось його обраниця була радикальнішою – в її блозі не залишилось ні одного спільного знімку.

Мурат Налчаджиоглу деякий час тому вирушив на батьківщину без дружини та падчерки
Мурат Налчаджиоглу деякий час тому вирушив на батьківщину без дружини та падчерки

Після цього підписники новоспеченої родини почали обговорювати ймовірність, що чоловік і дружина могли розлучитись після чотирьох місяців разом. До слова, весілля знаменитості відгуляли у червні цього року. Свято минуло у Конча-Заспі, що під Києвом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини