На базарні овочі немає грошей навіть у Наді Дорофєєвої: співачка прогулялась ринком і назвала актуальні ціни

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала кадри з прогулянки одним із київських ринків. Знаменитість розповіла, які нині ціни на помідори та огірки

Відома українська артистка Надя Дорофєєва у часи повномасштабної війни встигає буквально все. Знаменитість продовжує займатись професійною діяльністю, активно займається благодійністю та волонтерством, а також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Саме зі сторінки артистки в Інтернеті її шанувальники дізнаються про останні події з її життя.

Дорофєєва назвала ціни на овочі

Так, наприклад, нещодавно відома співачка розповіла, що прогулялась одним із київських ринків. Знаменитість показала світлини з базару. На опублікованих кадрах Надя Дорофєєва позувала у доволі стильному наряді – білий лонгслив, чорний осінній костюм у спортивному стилі та чорні окуляри, які захищали очі артистки від яскравого сонця.

Надя Дорофєєва на своїй сторінці показала кадри з прогулянки київським ринком
Надя Дорофєєва на своїй сторінці показала кадри з прогулянки київським ринком

В описі до нової публікації знаменитість поділилась цінною інформацією – актуальними цінами на помідори та огірки. Так, за словами Наді Дорофєєвої, кілограм помідорів можна придбати за майже 86 гривень. Огірки ж обійдуться українцям дорожче – 95 гривень за один кілограм.

У коментарях до нового допису знаменитості її шанувальники здивувались високим цінам на овочі. Користувачі мережі жартома зазначили, що тепер відмовляються від огірків і помідорів, адже на них доведеться витрачати занадто багато грошей.

Надя Дорофєєва показала, як прогулювалась київським ринком і назвала ціни на овочі
Надя Дорофєєва показала, як прогулювалась київським ринком і назвала ціни на овочі

Можна припустити, що на ринок знаменитість прийшла не просто так. Знаменитість перебуває у шлюбі з ресторатором і блогером Михайлом Кацуріним. Чоловік є співвласником мережі ресторанів у місті Київ, тому, ймовірно, його новоспечена дружина допомагала коханому обирати найсвіжіші та найкращі овочі для його закладів харчування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини