Галкін співає українською, а Алла Пугачова загорнулася у жовто-блакиний стяг: сім’я Примадонни у всій красі

Максим Галкін і Алла Пугачова здивували прихильників своєю підтримкою України у 2022-му році, коли майже всі російські зірки промовчали або навіть підтримали агресора.

Українські фанати легендарних російських артистів Алли Пугачової та Максима Галкіна отримали приємну несподіванку:артисти продемонстрували свою повагу та прихильність до України, що стало справжнім подарунком для прихильників.

Вихід Алли Пугачової у 2014-му році

Алла Пугачова і Максим Галкін показали, як підтримують Україну

Алла Пугачова — знаменита співачка та актриса, яка завжди викликала велике зацікавлення української аудиторії. Під час одного зі своїх виходів на червоний хідник у Юрмалі, вона вразила усіх, вбравшись у блузку та спідницю, ідентичні кольорам українською прапору. Цей вчинок коментувати Примадонна не стала, як і висловлюватися стосовно російської агресії на території Донбасу. Втім, і виступати там чи в анексованому Криму не їздила. Крім цього у 2014-му стала на захист Андрія Макаревича, якого тоді мешканці рф, медійні персони та уряд цькували за громадянську позицію, яка не зійшлася з поглядами керманичів країни.

Максим Галкін співає українською

Алла Пугачова і Максим Галкін показали, як підтримують Україну

Максим Галкін, відомий комік та актор, також продемонстрував своє ставлення до України у найкращий спосіб. Ще раніше, у 2022-му році, він відверто заявив про свою позицію, а ось нещодавно під час одного зі своїх виступів, він заспівав пісню нашого черкаського виконавця Андрія Миколайчука українською мовою — “Піду втоплюся”.

У мережі відзначили одразу, що у зірки фактично немає акценту і передати емоції у нього вийшло дуже добре. Хоча й сам чоловік Пугачової не наважився відео з цим моментом зі свого виступу показати в Інстаграмі, прихильники все одно поширили легендарні кадри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини