Справжнє прізвище віддасть сину чи доньці: Злата Огнєвіч розповіла, як її звали до популярності

Злата Огнєвіч – імʼя, яке знає ледь не кожен українець. Українська співачка стала справжньою зіркою і досі вважається однією з найкращих холостячок країни.

Відома українська співачка отримала велику славу кілька років тому. Зараз на рахунку співачки чимало вдалих музичних композицій, які стали одними з найкращих пісень по всій Україні. Пісні Злати все частіше поповнюють плейлисти не лише українських жінок, але й чоловіків, які знаходять щось спільне зі своїм життям, про що співає Огнєвіч, але мало хто знає, що насправді співачка є володаркою іншого імені. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як так трапилося і чому зірка вирішила назватися по-іншому.

Справжнє імʼя Злати Огнєвіч

Інна Бордюг – саме так по-справжньому звати українську артистку. В одному зі своїх інтервʼю Злата зізналася, що давно мріяла про зміну власного імені, бо воно їй зовсім не пасує. На думку співачки імʼя Інна не характеризує її як людину та особистість, тому дівчина тривалий час мріяла про це і, врешті-решт, наважилася на зміни.

Злата Огнєвіч зізналася, чому відмовилася від справжнього імені
Злата Огнєвіч зізналася, чому відмовилася від справжнього імені

Свою карʼєру Злата почала вже під новим імʼям, але у документах вона досі залишалася Інною Бордюг. Ця особливість дуже заважала під час концертів та інших заходів за участі співачки, тому Злата здійснила свою мрію і в паспорті вона тепер також Злата Огнєвіч. Батько співачки не підтримав таку ідею зі зміною імені, оскільки це його прізвище і йому було не дуже приємно, що рідна донька його не приймає.

Для батька співачки це прізвище має дуже особливе значення через те, що воно походить зі старовинного козацького роду і Злата пообіцяла батькові, що “віддасть” справжнє прізвище своєму сину чи доньці, якщо її майбутній чоловік буде не проти такого формату.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини