Леся Нікітюк показала жменю ліків, які їй потрібно пити щодня і заговорила про свій діагноз: “Вчора виявили”

Відома українська ведуча та блогерка Леся Нікітюк на своїй сторінці в Інстаграмі розповіла про діагноз, який їй поставили лікарі. Зірка також поділилась, як буде лікуватись

Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями та цікавими розповідями про своє життя. Цього разу розповідь виявилась дещо бентежною. Знаменитість повідомила, що відвідала лікарню та здала аналізи, в яких виявили одну неприємність.

Леся Нікітюк про своє здоров’я

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповіла про те, що у лікарні вона проходила планове обстеження та здавала аналіз крові. Після отримання результатів з’ясувалось, що у Лесі Нікітюк є відхилення від норми за одним з критеріїв. Так, за словами ведучої, у неї занизький рівень гемоглобіну у крові.

Леся Нікітюк повідомила, що лікарі виявили у неї деякі відхилення від норми
Леся Нікітюк повідомила, що лікарі виявили у неї деякі відхилення від норми

Втім, це не так погано й страшно, як може здаватись. Лікар назначив знаменитості комплекс вітамінів, які їй потрібно буде пити аж до весни. Зірка у новій Інстаграм-історії продемонструвала жменю пігулок, які їй щодня потрібно випивати. Серед вітамінів є і залізо, й амінокислоти, і багато інших корисних сполук.

“Залізо, Омега-3, вітамін D, амінокислоти. Вчора виявили низький гемоглобін, почала пити залізо. Ну і вітамін D додала. Буду пити аж до весни”, – поділилась із підписниками своїми планами ведуча Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк повідомила, як буде вирішувати неприємності зі здоров'ям
Леся Нікітюк повідомила, як буде вирішувати неприємності зі здоров’ям

До слова, відома українська ведуча розповіла про те, що їй говорив лікар. За словами фахівця, у кліматичних умовах України кожен, хто мешкає на території країни, в осінній і зимовий період повинен додатково пити вітамін D, адже отримати речовину природним способом просто не вистачає часу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини