Помер зірка серіалу “Друзі” Меттью Перрі: оголошено причину смерті відомого американського актора

Сьогодні зранку всіх фанатів популярного американського серіалу "Друзі" сколихнула сумна новина – у віці 54 років помер Меттью Перрі, відомий актор, який зіграв у стрічці Чендлера Бінга

Меттью Перрі, відомий американський актор, став популярним завдяки своїй ролі у серіалі про шістьох друзів. Знаменитість зіграв на екранах веселого Чендлера Бінга, якого полюбили люди з усього світу. Вчора, 28 жовтня, у своєму будинку Меттью Перрі помер. У мережі назвали причину смерті та поділились подробицями.

Меттью Перрі помер – причина

Сьогодні зранку стало відомо про смерть відомого американського актора. У мережі розповіли про подробиці всього, що сталось. За повідомленнями американського таблоїда TMZ, актора знайшли у власному домі, у джакузі. Вчора, 28 жовтня, зранку знаменитість відвідав тренування зі свого улюбленого виду спорту – піклболу. Пізніше Меттью Перрі повернувся додому та попросив свого помічника про доручення.

У віці 54 років у вічність відійшов зірка серіалу Друзі Меттью Перрі
У віці 54 років у вічність відійшов зірка серіалу Друзі Меттью Перрі

Коли асистент актора повернувся до нього з відповіддю, то не зміг додзвонитись своєму босу, а також не зміг потрапити до його будинку. Тоді актор зателефонував у службу порятунку, яка й виявила Перрі мертвим. Найімовірніше, у знаменитого актора зупинилось серце. New York Post повідомив, що слідів заборонених речовин у будинку зірки не було знайдено.

Нагадаємо, що відомий американський актор зіграв у популярній стрічці про життя шістьох друзів головного героя. Знаменитість постав на екранах в образі Чендлера Бінга. На думку мільйонів фанатів по всьому світу, акторові вдалось ідеально втілити цього персонажа в серіалі. Знаменитість полюбився багатьом шанувальникам у різних куточках світу.

У популярній американській стрічці Меттью Перрі зіграв Чендлера Бінга
У популярній американській стрічці Меттью Перрі зіграв Чендлера Бінга

Варто зазначити, що в одному зі своїх останніх інтерв’ю знаменитість зізнавався, що сам дивитись серіал він не міг. Річ у тім, що переглядаючи той чи інший сезон, він бачив не веселу картинку про життя друзів, а себе у періоди залежності від різних речовин. Попри все, актора пам’ятають і люблять неймовірно велика кількість людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини