“Згорів” за тиждень”: добра подруга Сергія Сивохи розповіла про його останні дні життя у лікарні в Німеччині

Добра подруга відомого українського актора та громадського діяча Сергія Сивохи, який помер у жовтні, розповіла подробиці про його смерть. Знаменитість швидко змарнів

Днями у Києві відбулась церемонія прощання з відомим українським артистом і громадським діячем Сергієм Сивохою. На захід завітали друзі та близькі померлого, які розповіли про раніше невідомі подробиці захворювання та смерті артиста. Так, ексдиректорка телеканалу “Україна” Марина Миргородська пригадала, що Сергій Сивохо давно хворів, але помітно “здав” лише в останній тиждень свого життя.

Подруга Сивохо про його хворобу

Медійниця пригадала, що востаннє бачила свого колегу та товариша на похороні їхнього спільного знайомого. Це було давно, пригадує Марина Миргородська, але вже тоді знаменитість завітав на церемонію прощання з палицею. Подруга Сергія Сивохи пригадала, що він боровся зі своєю хворобою давно, але ніколи не втрачав позитивного настрою – завжди вірив, що йому вдасться подолати захворювання.

Сергій Сивохо помер у жовтні цього року після тривалої боротьби з хворобою
Сергій Сивохо помер у жовтні цього року після тривалої боротьби з хворобою

Марина Миргородська пригадала, що Сергій Сивохо помітно схуд та змарнів в останні місяці свого життя. Втім, пригадує подруга померлого артиста, її завжди підкупало, з яким позитивом він ставився до свого стану – ні на секунду не припиняв вірити, що все буде добре і йому вдасться одужати та вибратись з такого стану.

Миргородська розповіла журналістам, що ніколи б і подумати не могла, що у світі сучасної медицини лікарям не вдасться врятувати 54-річного чоловіка. Подруга Сергія Сивохи пригадала, що у Німеччину він приїхав на лікування, але за тиждень буквально “згорів” і помер.

Подруга відомого українського артиста розповіла про його останні дні життя
Подруга відомого українського артиста розповіла про його останні дні життя

А ось ведуча Анна Свиридова телефонувала артистові за декілька тижнів до його смерті. Тоді вона просила контакти лікаря для Ніни Матвієнко. Знаменитість зізнається, що Сергій Сивохо не звучав, як хвора людина, тому його смерть стала шоком для всіх.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини