Не лише Кацуріна займається вихованням: чоловік Дорофєєвої Міша Кацурін показав, як проводить час із дітьми

Даша та Міша Кацуріни розлучилися вже більше року тому, але в них є двоє спільних дітей, вихованням яких вони займаються по черзі. Чоловік показав, як проводить час з малечею.

Виховання дітей – справа не з простих, особливо, коли батьки знаходяться в статусі розлученої пари. Часто дорослим людям через образи один на одного дуже складно знайти спільну мову у комунікації з дітьми, але Міша та Даша Кацуріни змогли відшукати золоту середину у спокійних стосунках один з одним і займатися вихованням власних дітей по черзі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як Кацурін проводить час зі своїми спадкоємцями.

Про час, проведений з дітьми, Михайло розповів у соціальних мережах, завантаживши кілька відео. На одному з них син екс-подружжя Кацуріних їсть вареники і робить це в дуже незвичайний, на думку батька, спосіб. Крім вареників чоловік куштував з сином бургери, картоплю фрі та мариновані огірки.

“Батя, жени сюди чізбургер!”, – написав Кацурін ймовірні думки свого сина.

Міша Кацурін проводить час з сином
Міша Кацурін проводить час з сином

Харчування в дітей повинне бути здоровим та комплексним, але батьки все ж роблять винятки з правил і дозволяють дітям поласувати “забороненими” продуктами. Такий підхід дозволяє знайомити дітей не лише з корисною їжею, але й дає розуміння того, що їм не забороняють їсти “дорослі” страви.

Чоловік любить своїх дітей і не дивлячись на розлучення з їхньою мамою все одно хоче, щоб діти вирости в повноцінній родині. Ба більше, діти дуже полюбили Надю Дорофєєву та Володимира Дантеса, які будуть стосунки з екс-подружжям. Дантес вже розповідав, що в цього з сином Кацуріна зʼявився вже свій звʼязок.

Міша Кацурін показав, як бавиться з дітьми
Міша Кацурін показав, як бавиться з дітьми

Надя Дорофєєва також отримала велику прихильність від малюків, що свідчить про те, що ні Даша Кацуріна, ні Міша не говорять про своїх колишніх та їхніх партнерів поганих речей у присутності власних дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини