“Ми своє стадо роздали”: Оля Полякова розповіла, що сталось із її особистою козиною фермою під Києвом

Відома українська співачка Оля Полякова раніше була власницею цілого стада кіз. У новому інтерв'ю артистка розповіла, що з ними трапилось і куди вони поділись.

Коли відома українська співачка була вагітна своєю молодшою донькою, вона почала особливо сильно піклуватись про якість харчування дітей. Тоді разом із чоловіком Вадимом Буряковським Оля Полякова завела власну козину ферму. Артистка протягом довгих років гляділа за стадом та утримувала штат працівників, але у часи повномасштабної війни завершила довгу історію.

Козина ферма Полякової

У новому інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна співачка зізналась, що в неї більше немає особистої ферми під Києвом. Протягом довгого часу зірка та її родина харчувались домашнім козиним сиром, але тепер артистка не має сировини для виготовлення продуктів. Коментуючи ситуацію, знаменитість зізналась, що й сама не розуміє, як так вийшло.

Оля Полякова розповіла про особисту козину ферму, яку втратила після 24 лютого
Оля Полякова розповіла про особисту козину ферму, яку втратила після 24 лютого

Дьоміну відома українська співачка зізналась, що в неї більше немає стада кіз, які давали молоко та приготування молочних продуктів. Знаменитість пригадала, що взимку їм довелось роздати стадо, адже з ферми артистки пішли всі працівники. Причину Оля Полякова озвучувати не стала – зірка зазначила, що й сама не розібралась, що змусило робітників покинути свої робочі місця.

“У нас пішли робітники, коли була… Там узагалі незрозуміло, що було… ми своє стадо роздали людям”, – прокоментувала Оля Полякова.

Оля Полякова розповіла, що сталось із її особистою козиною фермою, яку вона так довго тримала
Оля Полякова розповіла, що сталось із її особистою козиною фермою, яку вона так довго тримала

Втім, продовжила свою розповідь співачка, кози не пропали. Після рішення закінчувати історію з фермою Оля Полякова вирішила роздати тварин тим, кому вони потрібні. Зіркових кіз отримали дитячі будинки, підрозділи ТрО та інші українці та громадські організації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини