“Вони знали, що буде скандал”: Анастасія Приходько зізналася, чому не буде вітати українців з Новим роком

Анастасія Приходько висловила своє здивування тим, що Віра Брежнєва (VERA) брала участь у концерті "Новорічна музична платформа", що відбувся в "Жовтневому" палаці.

Співачка Анастасія Приходько висловила своє здивування участю Віри Брежнєвої (VERA) у концерті “Новорічна музична платформа”, що проходив у “Жовтневому” палаці.

У своєму Instagram-сторіз, Приходько поділилася своїми враженнями, зауваживши, що не отримала запрошення виступити на цьому заході, на відміну від Брежнєвої. За її словами, вона була відсутня на концерті, щоб уникнути можливого скандалу, який виникнув би в разі її участі.

Приходько вказала на те, що ім’я Брежнєвої не було вказане на афіші концерту, але вона була віднесена до “купи зіркових гостей”. Вона заявила, що організатори добре знали її і не запросили спеціально, обираючи не робити її частиною заходу.

Приходько також висловила здивування тим, що вона дізналася про участь Віри Брежнєвої у концерті за три дні до його запису, хоча спочатку сумнівалася. Анастасія зазначила, що і дійсно, їх в цьому році буде вітати не вона, а Віра Брежнєва.

А
Анастасія Приходько висловилася стосовно виступу Віри Брежнєвої на концерті 

Важливо відзначити, що до початку повномасштабного вторгнення, Віра Брежнєва активно розвивала свою кар’єру в росії та мешкала там разом із своїм колишнім чоловіком композитором Костянтином Меладзе.

Після початку війни вона висловила свій засуд російським діям, залишила рф і стала активно допомагати Україні. Також вона змінила свій старий псевдонім і виступає під новим – VERA.

Нагадаємо, що нещодавно Анастасія Приходько ділилася з підписниками тим, як вона позбувається зайвих кілограмів. Також вона зазначила, що якщо не вийде скинути вагу до Нового року, то вона пробіжиться голою по Хрещатику.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини