“Не моя ініціатива”: Віталій Козловський розповів, чому більше не служить на Донбасі і чим займається

Віталій Козловський, який пішов служити у ЗСУ повідомив про зміни у житті: він більше не буде служити в одному з найнебезпечнішому регіоні.

Мобілізований український співак Віталій Козловський розповів про невідомі сторінки своєї військової кар’єри під час інтерв’ю на радіо “Армія FM”. Музикант поділився деталями свого переводу з Нацгвардії до іншого підрозділу та зазначив, що ця зміна була не його власною ініціативою.

Віталій Козловський розповів, де буде служити після Донбасу

Чому Віталій Козловський більше не буде служити на Донбасі?

Під час розмови в ефірі радіостанції, співак розкрив основну причину свого переводу — ініціативу людей, з якими він зараз служить. Артист зазначив, що він не може розкривати багато деталей через їхній характер, як військової таємниці, але відмітив, що його служба тепер проходить у Києві.

“Це була не моя насправді ініціатива переводу. Це була ініціатива тих, до кого я зараз перевівся”, — пояснив Віталій Козловський.

Віталій Козловський розповів, де буде служити після Донбасу

За його словами, це переведення було здійснено з врахуванням поточної ситуації та стратегії військового командування. Музикант, зберігаючи рівень конфіденційності, не розголошував конкретні подробиці, але у його голосі звучала впевненість у правильності прийнятого рішення в контексті загального оборонного плану.

Крім того, популярний чоловік зазначив, що його обов’язки залишаються в межах військових завдань, і йому випала честь служити у новому підрозділі, а близькі надзвичайно раді, що він не на сході. Там йому випала непроста доля, адже він ледь не загинув навіть. Він з побратимами потрапив під обстріл. Співак зізнавався, що тоді прощався з життям. Довкола буквально все горіло, тряслася земля та вибухало. Близько 2,5 годин тривало це пекло.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини