“Зрештою ми всі стаємо спогадами”: Мурат Налчаджиоглу розсекретив свій настрій після розлучення з Реус

Відомий турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу вийшов на зв'язок зі своїми фанатами на тлі чуток про те, що розлучився зі своєю дружиною Лілією Реус.

Мурат Налчаджиоглу, відомий турецький бізнесмен, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Хоча здебільшого у його блозі з’являється інформація робочого характеру, час від часу знаменитість таки ділиться особистими думками та почуттями. Нещодавно Мурат Налчаджиоглу натякнув на неприємності у шлюбі з Лілією Реус. Чоловік описав неприємну ситуацію, яка може трапитись із кожним.

Мурат Налчаджиоглу про особисте

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитий бізнесмен розмістив ролик, до якого залишив задумливий підпис. Знаменитість зазначив, що рано чи пізно всі люди стають спогадами та історіями. Саме тому, зазначив Мурат Налчаджиоглу, варто залишатись людьми, аби у кожного в життя були лише приємні спогади про хороші події.

Мурат Налчаджиоглу чесно висловився про свій сімейний стан і стосунки з жінками
Мурат Налчаджиоглу чесно висловився про свій сімейний стан і стосунки з жінками

Нагадаємо, що перші чутки про ймовірне розлучення відомого бізнесмена з’явились наприкінці цього року. Лише через чотири місяці після весілля знаменитість і його дружина видалили спільні фотографії зі своїх сторінок у соцмережі, а Мурат Налчаджиоглу і зовсім на час поїхав у Туреччину. Після повернення до України чоловік живе окремо від офіційної дружини.

Відомий підприємець Мурат Налчаджиоглу зізнався, як почувається на тлі чуток про розлучення
Відомий підприємець Мурат Налчаджиоглу зізнався, як почувається на тлі чуток про розлучення

Попри чималу кількість обговорень та запитань від шанувальників, зіркова пара не поспішає розповідати, чи дійсно вони розлучились. Крім того, Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус не хочуть розповідати і про те, чому посварились та що стало причиною видаляти спільні фотографії на своїх сторінках. Закохані лише завуальовано натякають на проблеми у шлюбі новими дописами та світлинами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини