Володимир Дантес зізнався, чи підтримує звʼязок з російським коміком Олександром Гудковим: “Може іноді”

Володимир Дантес неодноразово розповідав про спілкування з російським коміком Олександром Гудковим. Цього разу чоловік зізнався, чи продовжує підтримувати їхню дружбу.

Перед повномасштабним вторгненням велика частина українських зірок підтримувала контакт зі своїми колегами з російського шоу-бізнесу, але з початком повномасштабного вторгнення ситуація дещо змінилася. Як виявилося, російські друзі не завжди підтримували Україну, а звʼязки українських артистів з ними почали розриватися.

Володимир Дантес тривалий час підтримував спілкування з російським коміком Гудковим. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, у яких стосунках вони знаходяться зараз та чи досі можуть знайти спільну мову один з одним.

За словами Дантеса, їхнє спілкування повністю зійшло до нуля. Гудков час від час коментує йому пости, вітає з днем народження, але сам Володимир поки не може знайти в собі сміливості та мудрості, щоб відповідати взаємністю. Про це артист розповів під час невеличкого інтервʼю на радіо.

“У мене не вистачає мудрості, я не знаю, але я не можу підтримувати якісь стосунки. Він може іноді щось там прокоментує, але в мене болить за всіх, хто зараз знаходиться в Україні”, – розповів Дантес.

Володимир Дантес розповів, чи спілкується з Олександром Гудковим
Володимир Дантес розповів, чи спілкується з Олександром Гудковим

Схоже, з початком повномасштабного вторгнення Володимир Дантес не може спокійно спілкуватися з росіянами навіть не дивлячись на те, чи підтримують вона Україну, чи ні. Чоловік занурений з головою у своє власне життя: стосунки та виховання дітей Кацуріної, волонтерські проєкти, зйомки, музика та багато чого іншого.

До слова, мало хто знає, але справжнє прізвище Дантеса – Гудков, тому вони з Олександром справжні однофамільці. Дантес – це сценічний псевдонім, який артист собі взяв вже дуже й дуже давно і саме з ним вирішив створити себе і свою творчу персону, що йому дуже добре вдалося.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини