Віталій Козловський показав, як виглядав у 18 років: справжній мачо з чорним каре — мрія всіх жінок (ФОТО)

Ще до того, як Україна зафанатіла від Олега Винника, у прихильниць шоу-бізнесу був інший фаворит та символ справжнього чоловіка, і це — Віталій Козловський. Пригадаємо цього серцеїда у молодості.

Артист Віталій Козловський вражає своїх шанувальників не лише своїм талантом, але і щирістю, коли ділиться моментами колишнього життя. Однією з таких “подорожей у минуле” стало опубліковане фото, на якому 18-річний артист позує з дизайнеркою Іриною Джус, і підпис, що вказує на важливий етап у його кар’єрі та особистому житті.

Віталій Козловський показав, як виглядав у 18 років

Ще у 2003 році Віталій Козловський вже був визнаним у музичних колах, завоювавши симпатії глядачів у проєктах “Караоке на Майдані” та “Шанс”. Артист завжди мав всі можливості стати суперзіркою України. Проте, попри свою популярність, він не міг передбачити всього, що чекатиме його у майбутньому.

Де зараз Віталій Козловський?

На 13 червня 2023 року припадає несподівана зміна у житті артиста – вручення повістки з призовом на службу до армії. 22 червня того ж року Віталій офіційно стає військовим та приєднується до бригади “Рубіж” Гвардії наступу. Через деякий час він вирушає на фронт та служить декілька місяців на передовій.

Але життя на “нулі” не завадило артисту продовжувати свою кар’єру. 17 жовтня цього ж року, співак повідомляє про рішення припинити службу у Національній гвардії, але залишається в армії, перевівшись в інший підрозділ. Варто зазначити, що знаменитий чоловік встиг побувати у гарячих точках Донбасу.

Віталій Козловський показав, як виглядав у 18 років

Нині ж Віталій Козловський продовжує вражати не лише своєю музикою, але і різноманітністю свого життєвого шляху. Від популярного артиста і учасника шоу до військовослужбовця, він залишає у своїй біографії сліди, які роблять його історію надзвичайно цікавою для прихильників та глядачів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини