Чоловік Руслани Писанки показав, як змінився після смерті дружини: легка небритість та зморшки біля очей

Руслана Писанка трагічно пішла у засвіти у 2022-му році, так і не поборовши хворобу. Як живе зараз її чоловік, який лишився головного кохання свого життя?

19 липня 2022 року стало чорним днем для прихильників та шанувальників ведучої Руслани Писанки. На жаль, її життя забрала важка хвороба, залишивши багатьох у шоку від такої непередбачуваної втрати. Проте, залишаючись у тіні горя, її чоловік Ігор Ісаков вирішив поділитися тим, як він змінився та як живе після втрати своєї коханої дружини.

Як виглядає зараз чоловік Руслани Писанки?

На фото він, як і раніше, щиро посміхається, але сумні очі видають всю правду. Ігор Ісаков потроху повертається у соціальні мережі, ділячись з прихильниками кадрами свого життя. Вже не такого яскравого, як було з Русланою. Більше року пройшло з останнього дня, коли він говорив з коханою. І цей час був достатньо непростим.

Домівка повна спогадів

Після смерті Руслани Писанки її дім залишився таким, як вони його разом створювали. Ігор Ісаков вирішив не змінювати нічого, залишивши всі речі, які нагадують про його дружину. Картина, що створювалася ведучою, речі, які вона збирала з любов’ю – все це лишається, як музейна згадка про спільне життя, яке було так коротким і так важким на випробування.

Маєток, розташований поблизу Києва, став свідком багатьох радощів і труднощів, які подружжя пережило, будуючи його майже з нуля. Вони разом планували, мріяли та втілювали свої ідеї. Ісаков не раз зазначав в інтерв’ю, що їхнє життя було наповнене енергією та несамовитістю, а їхні хобі доповнювали їх як особистостей.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков пригадав про події минулого року
Чоловік Руслани Писанки показав, як змінила його смерть дружини

Свою спільну подорож зіркова пара почала у 2009 році, коли він написав їй у соцмережах. Довго вона не відповідала, але коли написала, це виявилося початком чогось неймовірного. Перше побачення вже вказувало на те, що вони створені одне для одного. Ісаков завойовував серце Руслани, купив обручку, а їх весілля стало святом у вишиванках, в їхньому власному будинку.

Життя, наповнене коханням і випробуваннями

Спільно вони пройшли багато випробувань. Зламана нога Руслани, війна, яка дійшла практично до їхнього порога дому. Вони ховалися в підвалі свого будинку, поки Ісаков не вирішив вивезти кохану та її матір. Ініціатива врятувати свою родину привела їх до Івано-Франківська, а пізніше Ісаков переконав Руслану виїхати до Німеччини. Перетнувши кордон зі зламаною ногою, зірка втратила свою матір.

Руслана Писанка зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим
Чоловік Руслани Писанки показав, як змінила його смерть дружини

Вже коли здалося, що найгірше минуло, чоловік зірки отримав дзвінок, який змінив його життя. Руслана повідомила  про пухлину, і в той час вона спробувала заспокоїти його, впевнюючи, що операція її врятує. Але дива не сталося.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини