“Звільняла людей без почуття провини”: Наталія Холоденко зізналася, що встигла зробити за 2023 рік

Психологиня Наталя Холоденко у соціальних мережах підбила підсумки 2023 року. Деякими фактами вона викликала бурхливу реакцію у фанатів. Що саме сталося за рік у зірки?

Цей рік став найважливішим у житті психологині. Вона зазначає, що раніше вона була невдоволена, тепер же – лише радіє. Наталія морально відновилася та розпалила внутрішній вогник.

Третій переїзд виявився вдалим – вона повернула довоєнний дохід, а нові місця стали її найкращим оточенням. Також, як ніколи раніше, у неї з’явилися вірні помічники та відновлений баланс у житті.

Крім цього, Наталія Холоденко зізналася, що почала вивчати інвестиції, відвідала першу космічну конференцію та трішки вдосконалила свою англійську. Не залишила вона і інші мови: вивчила десять слів німецькою та розширила свої горизонти.

Щаслива якістю стосунків із дітьми та радить всім віддавати їм більше часу. Цікавим фактом є те, що жінка купила бандуру та вперше виступила на ній, викликаючи нові відчуття в своєму житті.

Не лише розширила свої горизонти, а й допомогла ЗСУ на 1 мільйон гривень – і це тільки початок. Також за рік психологиня організувала відкриті майстер-класи за донати та провела онлайн-захід для 24000 осіб.

Жінка зазначає, що тур Європою був вражаючим досвідом, збільшивши кількість її підписників до 200 000 без великих витрат грошей. Такоє досить вражаючим фактом є те, що Наталя навчилася звільняти людей, не відчуваючи провини.

Завдяки силі волі психологиня прожила цілих шість місяців без кави та пішла на перші уроки балету. Зі слів Наталі, саме ці зміни зробили її життя більш насиченим та цікавим.

Цей рік став витоком нових можливостей та досягнень, і Наталя з нетерпінням чекає на те, що приготує майбутнє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини