Дружина Налчаджиоглу після того, як з’їхала від чоловіка показала, що ховає під платтям: шукає нового Мурата

Відома українська блогерка та ймовріно колишня дружина підприємця Мурата Налчаджиоглу показала на своїй сторінці, як продовжує жити окремо від нього.

Останнім часом у мережі можна знайти чимало чуток про те, що відома українська блогерка Лілія Реус і її новоспечений чоловік Мурат Налчаджиоглу розлучились. Хоча зіркова пара не коментує подібні чутки, шанувальники впевнені, що вони більше не разом. Що сталось між закоханими, невідомо, проте можна сказати напевно – вони вчаться жити одне без одного.

Так, наприклад, на особистій сторінці Лілії Реус у соціальній мережі Інстаграм з’явилось нове відео, на якому вона демонструє стильний образ. Зірка зняла ролик у форматі “Get ready with me” – одягнімося разом. На кадрах можна було побачити, як імовірно колишня дружина Мурата Налчаджиоглу стилізує красиву білу сукню.

Дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус продемонструвала, як одягається у красиву білу сукню
Дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус продемонструвала, як одягається у красиву білу сукню

На початку відео можна було помітити, як знаменитість обережно прикриває силует білою сукнею, яку збирається одягнути. На цих кадрах можна було розгледіти ідеальну фігуру Лілії Реус – зірка має “осину” талію, високий зріст і рівний тон шкіри – за собою знаменита блогерка уважно стежить, а тому її зовнішність ніколи не викликає запитань.

У коментарях до нової публікації знаменитості її шанувальники залишили чимало коментарів і компліментів. Так, підписники Лілії Реус зазначили, що вона має вишуканий вид і гідна найкращого. Варто зазначити, що натяків на запитання про причини її розлучення з чоловіком у коментарях майже не знайшлось. Втім, користувачам мережі все ще цікаво дізнатись, чи дійсно пара більше не разом.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу офіційно стали чоловіком і дружиною не так давно
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу офіційно стали чоловіком і дружиною не так давно

Нагадаємо, що відомий підприємець турецького походження давно живе в Україні, а свою наречену зустрів декілька років тому. До початку повномасштабної війни Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію коханій, але лише у червні цього року пара вирішила відгуляти весілля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини