Вагітна Лілія Ребрик зворушливо привітала чоловіка з “нікелевим” весіллям: у чому секрет зіркового шлюбу?

Сьогодні, 23 грудня, для акторки та ведучої Лілії Ребрик та її коханого чоловіка Андрія Дикого – особливий день. Сімейна пара святкує свою 12-ту річницю весілля.

Лілія Ребрик поділилася цією радісною новиною на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши ряд зворушливих сімейних фотографій. На знімках – щаслива сім’я, обійми, усмішки. На одному з них Андрій Дикий ніжно тримає округлий животик своєї дружини. Цей кадр – нагадування про те, що саме в цей період у них народилася дочка.

Лілія Ребрик підписала фото такими словами:

“12 років разом. Річниця нашого з тобою весілля! 12 років тому народилася наша #дикасімейка. Кохаю! Дякую!”

Шанувальники та зіркові колеги приєдналися до привітань. Улюблений шоумен Юрій Горбунов написав:

“Молодці! Красиві!”.

Інші фанати висловили щирі побажання сім’ї Ребрик і Дикого довгих і щасливих років разом.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий – яскравий приклад того, що справжнє кохання існує і спільне життя може приносити безмежну радість.

Ще раз вітаємо Лілію Ребрик та Андрія Дикого з цією чудовою річницею та бажаємо їм найкращого в подальших роках спільного щастя!

Нагадаємо, що нещодавно акторка Лілія Ребрик поділилася радістю святкового декору та розповіла про свої сімейні традиції.

На своїй сторінці в Instagram Лілія поділилася відео та знімками, як вони разом із чоловіком, танцівником Андрієм Диким, та їхніми доньками вдома наряджали новорічну ялинку. Цей магічний процес об’єднав всю родину, створивши неповторний святковий настрій. Світлі відтінки новорічних іграшок, обраних Лілією, надали ялинці ніжності та витонченості.

Атмосфера радості та веселих моментів переплелася із моментами, коли доньки Лілії не могли дотягнутися до верхівок ялинки, а чоловік весело допомагав їм у цьому. Така спільна робота стала справжньою родинною традицією, що надихає на позитив та теплі відчуття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини