Справжній український пан: Міша Кацурін вразив прихильників кардинальною зміною образу на Коляду

Міша Кацурін разом зі своїми зірковими друзями відправилися на коляду. Зірки вирішили завітати в гості до Євгена Клопотенка і заколядувати.

З нагоди Святвечора Міша Кацурін разом з зірковими друзями вирішили піти в гості до Євгена Клопотенка та інших представників українського шоу-бізнесу на коляду. Вертеп, колядки, збори коштів – все це було організовано в рамках благодійності та збору коштів на потреби українських захисників. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, який образ вирішив приміряти на себе чоловік Наді Дорофєєвої.

Кацурін став справжнім українським паном – висока шапка з кожуха, сіре пальто та червоний традиційний пояс створюють ідеальний образ українського чоловіка. Крім Кацуріна до вертепу доєднався близький друг родини Дорофєєвої та Кацуріного – Антон Птушкін, який перевтілився в лікаря.

Міша Кацурін перевтілився в українського пана
Міша Кацурін перевтілився в українського пана

Українські зірки відтворили відому українську мініатюру “Дід і Коза”, чим вразили гостей Євгена Клопотенка, який вечеряв зі своїми друзями та родиною. Така вистава дуже сподобалася родинам кулінара і сам кулінар не очікував такого “концерту” в себе вдома. Після вистави чоловік, як справжній гостинний володар оселі, запросив всіх гостей до частування горілкою.

Міша Кацурін перевтілився в українського пана
Міша Кацурін перевтілився в українського пана

Впродовж цілого вечора артисти подорожували різними домівками і змогли зібрати близько 200 тисяч на потреби 17-ї окремої танкової бригади. Це той випадок, коли традиції та звичаї українського народу не лише обʼєднують духом, але й сприяють волонтерській діяльності, яка є невідʼємною частиною українського життя. Сподіваємося, що молоді колядники візьмуть приклад зі старшого покоління і таким шляхом зможуть допомогти українській армії не одну тисячу гривень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини