“Вітаємо усіх”: молдавський мачо Дан Балан на концерті заговорив українською мовою і підтримав Україну

Відомий молдавський співак Дан Балан славиться в Україні не лише своєю творчістю, але й любовʼю до нашої країни. Днями на своєму концерті чоловік заговорив українською мовою.

Дан Балан отримав велику популярність в Україні завдяки своєму таланту , харизмі та участі у “Голосі країни”. Чоловік був одним з найкращих тренерів проєкту, а про його хімію з Тіною Кароль досі не припиняє говорити вся Мережа. Нещодавно артист після довготривалої перерви повернувся на сцену і привітав українців, які завітали на його виступ.

“Ми знаємо, що на цей концерт прийшло багато гостей з України. Вітаємо усіх!”, – сказав артист.

Перед цим Дан Балан запросив на сцену музиканта, який також привітав українців теплими словами. Чоловік висловив свої теплі почуття до столиці України і зауважив, що дуже добре проводив там час. Пісня, яка пролунала далі, називається “Свобода” і артисти заявили, що вона присвячується сильній та незалежній Україні.

Дан Балан заговорив українською мовою
Дан Балан заговорив у

“Ця пісня для народу України. Свобода, яка потрібна щоб жити, виживати та любити”, – каже музикант.

Після цього концертний зал заповнився бурхливими оплесками, що свідчило про те, що на виступ прийшло й справді дуже багато українців, а також інші народи з радістю підтримали такий меседж від улюблених артистів. Такий початок концерту створив позитивний настрій, який протримався аж до самого кінця дійства.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну Дан Балан засудив дії російського режиму і став на бік України. Наша держава стала для артиста справжнім другим додом, про що неодноразово розповідав сам Дан. Початок вторгнення співак зустрів в Україні, потім повернувся до Молдови, а ще пізніше виїхав до іншої країни, але до якої — це Дан Балан поки тримає в секреті.

Популярне

Подібні новини