Як виглядають свекрухи Наді Дорофєєвої і Даші Кацуріної: ці жінки випадково помінялися невістками

Дізнайтеся, як виглядають свекрухи Наді Дорофєєвої та Даші Кацуріної та які в них склалися стосунки з новоспеченими невістками. Всі подробиці читайте далі в матеріалі.

Виникнення “любовного багатокутника” Дорофєєва-Дантес-Кацуріни ошелешило прихильників. Вони не могли повірити, що друзі просто помінялися партнерами. З часом всі звикли до нових пар і життя пішло далі своїм плином.

Володимир Дантес зізнавався, що йому доводиться спілкуватися з Михайлом, щоб вирішувати певні питання. Певно, мова про спільних дітей Кацуріних, в яких через розлучення батьків з”явилися нові родичі.

А як відреагували батьки Дантеса і Кацуріна на те, що вони помінялися дружинами? Судячи, з публікацій зірок у соціальних мережах, їх мами змирилися з новим вибором дітей.

Так, раніше Дантес показував, як возив свою кохану Дашу Кацуріну на зустріч з мамою. Із задоволеного вигляду обличчя дівчини можна зробити висновок про те, що спільну мову вони знайшли.

Як виглядають свекрухи Наді Дорофєєвої та Даші Кацуріної:
Як виглядають свекрухи Наді Дорофєєвої та Даші Кацуріної:

Що стосується мами Михайла Кацуріна, то вона також прийняла нову невістку. Раніше київський ресторатор показував фотографію мами та бабусі, які вболівали за Надю Дорофєєву, коли вона була тренером “Голосу країни”.

Також Надя провела сімейний різдвяний вечір в родинному колі Михайла. Оскільки вона написала, що той пройшов ідеально – стосунки зі свекрухою в неї добрі.

Як виглядають свекрухи Наді Дорофєєвої та Даші Кацуріної:
Як виглядають свекрухи Наді Дорофєєвої та Даші Кацуріної:

Також співачка знайшла спільну мову з дітьми Кацуріна від попереднього шлюбу. Як, власне, і Володимир Дантес. Обидва обожнюють проводити час з малими та зовсім не відчувають якогось дискомфорту з цього приводу.

Тож можна зробити висновок, що таке незвичне для суспільства рішення про обмін партнерами в результаті принесло особисте щастя всім учасникам “любовгого багатокутника”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини