Влад Яма, який втік в США з України, заспокоїв народ після ранку 29 грудня: “Зі мною все норм”

Сьогодні, ми б могли присвятити день підготовці до Нового року, проте, вся увага прикута до ранкових подій, через які чимало українців вже ніколи не прокинуться. Відреагував на це і Влад Яма.

Сьогодні ранок для України виявився чорним, сповненим страху та непевності. З повітря ворог напав на Дніпро, Київ, Одесу, Львів, залишивши за собою лише руїни. Люди почали свій день в укриттях, а світлини, що з’явилися в мережі, виглядають як страшний сон. Однак, серед цього хаосу та жаху, одне ім’я вирізняється — Влад Яма.

Влад Яма, талановитий хореограф та артист, який вирішив здивувати світ не тільки своїм мистецтвом, але й сторіз, які викликають чимало питань. Незабаром після ранку 29 грудня, коли частина нашої країни була у вогні, артист вирішив поділитися своїми думками зі світом. На тлі тривожних новин та палаючих будівель, Яма опублікував відео палаючої свічки, написавши:

“Друзі, зі мною все норм”

Влад Яма здивував публікацією після обстрілів 29 грудня

Цей вислів набуває особливого звучання, коли врахувати той факт, що Влад Яма знаходиться на іншому континенті, у безпеці від війни, яка обрушилася на його рідну землю. Танцюрист, схоже, вибрав не тільки шлях мистецтва, але й шлях виживання, коли вирішив виїхати за океан ще на початку вторгнення.

Насправді, реакція Ями на цю всю подію лишає питання: що відбувається в його думках? Чому він обрав саме такі слова на фоні всіх новин? Можливо, це його спроба заспокоїти український народ, показавши, що навіть в найтемніший час його життя, він зберігає спокій та впевненість.

Влад Яма натякнув на повернення в Україну
Влад Яма здивував публікацією після обстрілів 29 грудня

Ймовірно, Яма хотів подати приклад силі духу та витримці, щоб надихнути інших. Навіть знаходячись далеко від рідної землі, він залишається зі страхом і сумом у своєму серці, але, схоже, обрав шлях позитивної реакції. Згодом він видалив сторіз, поділившись кадрами з українських міст та висловивши співчуття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини